11

Анонимен

преди 2 години

Тази безмислена статия защо я прочетох???

10

Анонимен

преди 2 години

Поредната "статия" ,която след като я прочетеш ,знаеш по-малко , отколкото преди това ...

9

Анонимен

преди 2 години

Къде да го намериш този лекар за консултация. Джипитата само си вземат пари за пациентите и хич не ги е грижа, кой как ще се оправя, а ако е на години съвсем отписват пациента и не им се занимава. като кажат, е какво искате вие на тези години и ти е ясно що за доктор е. Истинския доктор се бори за всеки пациент без значение от възрастта. Тук незнайно защо над 80 г. хората са оставени на доизживяване. Нямаме здравеопазване и тези съвети за консултация са смешни.

8

Анонимен

преди 2 години

Абе достатъчно е да спазвате доказаното лекарство срещу жегите ...повече течности. Недейте непрекъснато да плашите хората с излишна информация!

7

Анонимен

преди 2 години

Публикувайте на бай Шиле, Ботокса, Ми нет чията и др. НОЩ-ници дневните приходи във вид на комисионни и хонорари за клинично проучване

6

:)))

преди 2 години

Дн3с бг в цялата си информационна и повествователна прелест.Ако съдим от съпровождащата снимка освен, че са се оляли са се и окапали...

5

dam

преди 2 години

най-важното е маските да са сложени плътно до очите. Минимум 2. Долната медицинска и отгоре по-пкътна от плат.

4

Мангъров ко каза ко?

преди 2 години

И цалата секта мангъровци да го следват....

3

ДДРОнег

преди 2 години

От статията разбрах само това, че трябва да внимавам и да се консултирам с лекар ?! ... И сега всички като се чрнем при лекарите, к'во пра'йме ?!

2

Влажно ли е в Дубай?

преди 2 години

За температурите там е ясно...

1

Ако незнаете

преди 2 години

Ами те мутрите на Борисов по всяко време могат да инфарктират някоя жертва като Мишо Бирата и Ало Ваньо, казват му Скаларно оръжие и се поръчва от генерал майор Васил Василев!