33

Анонимен

преди 2 години

След третиране с горещ качамак на тумбака -ще направи доброволни и пълни признания....В 3 тома....

32

Анонимен

преди 2 години

Всички служители в системата на МВР и МО които са на двойна хранилка заплата и пенсия вече няколко години требва да се изчистят,покрай тях и всички пенсионирани цивилни които са назначени.Каква е тази анархия,тези докато са живи искат на държавна хранилка

31

Анонимен

преди 2 години

Човека докарва бонус от марихуана сега , заплатата не стига Какво искате от него

30

СССР

преди 2 години

Как да няма бе нищожество ,то се видя че подчинените ти въртят наркотиците изчадиеее.

29

Анонимен

преди 2 години

Рогач знаем, че си ***, но стисни бузи и замалко бъди мъж!

28

Анонимен

преди 2 години

В Пловдив последния бастион на мафияга ГЕРБ трябва да се изчегърта всичко и навсякъде където се заемат постове.В този град останаха най *** *** на България и по обстойно трябва да се работи в случая изчегърга.

27

Анонимен

преди 2 години

Ако мафията - като си в отпуск да си гледаш детето, защо продължаваш да се възползваш от служебен автомобил? или така сте свикнали, да си брамчите а народа да ви плаща разходите. Този ми е ясен, много ясен ... "Според Рогачев в производството се споменавало, че "не ходел на работа, а през останалото време е със служебен автомобил"."

26

Анонимен

преди 2 години

Този Рогач първо веднага след изборите се разболя а веднага след това и излязъл в отпускда гледа малко дете - е това е уникално шефа на полицията си взема отпуск да гледа малко дете,обзалагам се че е първият такъв случай в България. И не плюете само по ГЕРБ, защото този е отДПС.

25

Анонимен

преди 2 години

вижте му само невинното лице, моля вижте го ... свел поглед горкия защото усеща се около него смърди

24

Даа!

преди 2 години

Какво се учудваме , бивш работник / и то ДЪРЖАВЕН служител / , на ГЕРБ . А коооОлко са такива , а после реване , ЗАЩО БИЛИ УВОЛНЯВАНИ !Хранилките на Борисов се изпаряват , много е гадно ,... нали !

23

Анонимен

преди 2 години

Странно как всички гербери хукнаха в едни опуски, майчинство, извадиха си разни телкови решения и каквото му дойде на ум на човек. След като са толкова кадърни и можещи защо не си кандидатсват за работа и като са толкова квалифицирани ще си ги наемат, но друго е на държавната хранилка за нищо работа да се вземат една торба пари. Вижте че навсякъде се наслагаха шеф върху шефа, съветници и какви ли не добре платени местенца.

22

Анонимен

преди 2 години

Нормално за новите управляващи да хвърлят кал по всичко свястно!Оставка на фигуранта радев и чалгарите му

21

Даа!

преди 2 години

''БОГАТИТЕ СЪЩО ПЛАЧАТ'' , вече и пред Вебер !

20

НОМЕРАТА НА ГЕРБ

преди 2 години

Инфо на ухо , в. ''ХОРАТА ГОВОРЯТ '' !Имаме нови номера , ВРЪТКИ ОТ СОЦА:Всички от ГЕРБ ДА ГЛАСУВАТ ДО 14 Ч. , СЛЕД ТОВА МАШИНИТЕ ЩЕЛИ ДА СЕ ''ПОВРЕДЯТ'' , А КОИТО НЕ СЕ ПОВРЕДЯТ ЩЕ ИМАло ХОРА ОТ ГЕРБ КОИТО ДА ГЛАСУВАТ ПО 15 МИНУТИ , ЗА ДА ЗАТРУДНЯВАТ ГЛАСУВАЩИТЕ ЗА ДРУГИ ПАРТИИ !

19

Койчо

преди 2 години

Защото си *** на боко тиквата за това ли няма доказателства

18

егати дРъжавата!

преди 2 години

ФЪФ България , нормалното ВЕЧЕ се приема за НЕНОРМАЛНО !Липса на елементарна държавност !По времето на СОЦА улиците в столицата се измиваха ВСЕКИ ДЕН , а сега ЕДИН ПЪТ В ГОДИНАТА , и то с голям шум преди това , за да ни разбере целият свят че ще си мием улиците ...ПО ВРЕМЕ НА ДЪЖД !ДАЛАВЕРА, ДАЛАВЕРА , ДАЛАВЕРА !!!

17

Анонимен

преди 2 години

Венци Стефанов беше шеф на Боко Тиквата в СИК.Поинтересувай се по темата, още имаживи свидетели.Последният беше шофьор на Маргините, които също бяха на подчинение на Бате Венци и на Бай Миле, лека му пръст.Прочети също кой и защо уби Георги Стоев пред хотел Плиска

16

Анонимен

преди 2 години

да бе преди и след 1989 година всички сте невинни и СВЕТЦИ.Айде да не ставате смешни! Всеки сбъркал ще се оправдава, че невинен и бил натопен докато до вчера си се перчил и Фейса "кой сум бил АЗ"Като яде киФтета не ревя, като ти ги взема всички са ти криви!!!!

15

питане !

преди 2 години

Какво стаА с ''вожда'' , до кога ще реве пред Вебер , че и в столицата не го искат , а сега и под въпрос е и Факултето които само те са гласували за вожда .Защо не се кандидатира за депОтат в столицата София вече , а в провансЪ .Защо и от САЩ снеха доверието си от вожда , много защота !

14

Анонимен

преди 2 години

Говори се, че този бил от другия бряг и Самуил Хаджиев му е любовник!