29

vlady

преди 2 години

Нормално е вирусите да еволюират към по-заразни, но по-слабо патогенни форми. Колкото повече хора преболедуват леко или без симптоми толкова по-добре.

28

Анонимен

преди 2 години

До Треньор 16..."Тия си забиха автогол с тези индийци.".....И в България го има вече този индийски вариант, също така българските индийци хич не са малко.:))))))))))))))))))

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26......"Най инжектираните са най болни. Варианта ви делта е отровата от спринцовките, какво се правите на улави!?" ........ Има сполучливо медикаментозно лечение за болестта 'Българска Глава'.:)))))))))))))))))))))))))))

26

Анонимен

преди 2 години

пътната карта на Борис Джонсън :))))))))))

25

Анонимен

преди 2 години

Най инжектираните са най болни. Варианта ви делта е отровата от спринцовките, какво се правите на улави!?

24

Анонимен

преди 2 години

Няма колективен имунитет без ваксиниране на всички. Само така се достига близо до 70% от населението с имунитет. 16000 нови случая във Великобритания са като 1600 в България.

23

Анонимен

преди 2 години

До Петкан... Най лошото е че групите примерно рок динозаврите, които на времето бяха символ на прогреса сега цялата холивудска *** е символ на либералната диктатура която иска да изтреби предимно европейското население и това с европейски корени по света. Каква е логиката аз не мога да разбера, дори не е за пари.

22

яяяяяяя

преди 2 години

Всички сапуни на ваксина

21

Анонимен

преди 2 години

До Ковид 19: защото имат много индийци, толкоз ли си ****, а индийците са яко пламнали

20

кккъхб

преди 2 години

Чакам версия Делта Про и Делта Ентърпрайс.

19

гжжжжжж

преди 2 години

До Анонимен 14: аз съм терорист антиваксър. Кво ще ми направиш? Много си отворен.

18

Ковид 19:

преди 2 години

Е нали уж истината била във ваксинирането. Що тогава в едни от най-ваксинираните страни (Великобритания и Израел например) има "бум" на случаите??!!

17

м,да

преди 2 години

Адолф Меркел и другите откачени управляващи трябва да бъдат сменени, и вируса ще изчезне!

16

славянин

преди 2 години

Дозите ни ''пазят''!

15

Треньор

преди 2 години

Тия си забиха автогол с тези индийци.

14

Петкан

преди 2 години

Помнете ми думите ... ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ГЕНОЦИД ИЗВЪРШВАН НЯКОГА НАД ХОРАТА С ТИЯ АДЕНОВИРУСИ , ГМО ОРГАНИЗМИ И НАНО-ЧАСТИЦИ патентовани за военни цели ! ВСЯКА ДЪРЖАВА БОЦНАЛА НАСЕЛЕНИЕТО СИ НАЙ-МНОГО ЩЕ СТРАДА НАЙ-МНОГО !!! Помнете кой от държавата и шоу бизнеса ви рекламираше отровите в спринцовки ... ВИДОВДЕН идва .

13

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите са или балъци или терористи. Жалко за България .

12

Ашколсун Меркел

преди 2 години

Машала Меркел, ашколсун. Издигна ми се в очите. Май си е взела поука от великата глупост с бежанците.А за Англия е нормално, да има индийски щам, то там е пълно с индийци.Дано вземе мерки, че ние докато се накумим и ще гръмнем.Шегичка им се вижда на нашите управници, широко им е около врата.

11

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

До Анонимен 10 - но най-новата измислица "Делта плюс" вече не се лови от светата ваксина? Значи сега докато не се ваксинират и с последваща инжекция, пак все едно не са "ваксинирани" ? И после като дойде "Омега ултра" мутация, която вече не се лови и от първите, и от вторите ваксини, ще се наложи трета "имунизация", нали? А дотогава - мерки, локдауни, завинаги. Е после "Епсилон мега" мутацията...

10

Не!

преди 2 години

Колкото повече ваксинирани, толкова повече тормоз.