35

Бай Кольо

преди 2 години

Естественно,това са еничарите на БСП.Дано не се повтори 1997г,защото тогава ще трябва да им устроим истински народен съд,не партиен,както след 9.09.1944г.

34

1

преди 2 години

полина,за чекмеджето нищо не казваш,или за колежката си, мис "бикини",нищо и за пенсионерите с 148лева,пенсия,кажи нещо и за тях.

33

Анонимен

преди 2 години

Провал за кабинета на Радев! Туроператорите поискаха оставките на министър Стела Балтова и зам.-министрите й

32

Анонимен

преди 2 години

Тая се надява някога пак да влезне в парламента - лапането свьршиЕх мечти

31

ГЕРБ ПРОВАЛкьорфишек

преди 2 години

Искам да се разследва тоя щаб как така ни уреди с пик на вируса точно за 4 април изборите хората да не гласуват...

30

Анонимен

преди 2 години

Тая е от партията на хазартния лобист Далавери

29

Анонимен

преди 2 години

Mутропатриотите предадоха българите в Македония, като подписаха унизителен договар с титовистите.

28

Анонимен

преди 2 години

Полина се интересува повече от своята пичк, а...Отколкото от своите патриотични Птички...

27

крум

преди 2 години

Полина Христова от коалиция "Българските патриоти" да кажат нещо за загиналият пилот и недостатачният тренировачен процес . Да кажат нещо за 300 000 лв дадени за рекламна кампания " Бъди Войник " на часни фирми при положение че има специялисти в систематаДа кажат нещо за охраната на южната граници че мигрантите в момента са повече от туристите .

26

Реванш?

преди 2 години

Ако се нарича реванш това да се изхвърли на бунището---кликата на Боко Тиквата, калинките, корупцията, услужливата съдебна система ,начело с правно неграмотният главен каскет---АЗ СЪМ ТВЪРДО ЗА РЕВАНШ.

25

Сата НАТО

преди 2 години

До 33И това по какъв начин ощетява продавача, след като така или иначе си взимат максималната тръжна цена? И това лице, което изнася информацията, не може ли да е от ГЕРБ, или от Патриотите? Тая схема да не е измислена вчера?

24

Анонимен

преди 2 години

Айде пак дивия шумкарин дето пише с капс лок! Оправи си компютъра, бре! Това, че пишеш с големи букви издава, че казваш дребнави неща, на които искаш да придадеш голямо значение.

23

Анонимен

преди 2 години

До 31 Верно ли не знаеш как някоя фирма ще ги купи имотите, въпреки че офертата е за всички. Еми давам ти жокер, съответното длъжностно лице казва че дадената макс цена към момента е еди колко си, съответната фирма дава цена с 200 лв отгоре и тя е победителя. Ей така става! При закупуване по тази процедура е важна само цената, който даде най-много, той печели, а това на 90% е тоя който има вътрешна информация.

22

Реалист

преди 2 години

Псевдопатриотите май ги е страх да не разровят и техните далавери. Затова лаят, като същевременно си правят реклама, с надеждата пак да са в парламента.

21

Анонимен

преди 2 години

Тези имоти вероятна са апетитни за някои частни лица или фирми, които искат да си ги купят на апетитни цени ------/////:------- Интересно как "някои" фирми ще ги купят, след като обявата е за всички.

20

Анонимен

преди 2 години

Няма други такива ****като патреотите

19

Анонимен

преди 2 години

Като знаем тая БОГАТА ПСИХОПАТОЛОГИЯ на личността >>>???

18

Анонимен

преди 2 години

Тая докторица ... Има много широко деколте .. С 200 ли е ... Или с повече ... ???

17

ууу

преди 2 години

До БЕЗКОНТРОЛНА ВЛАСТПлачи, безплатно е. Авантата за вас свърши. Пише се "указания". Това е неграмотна грешка.

16

Анонимен

преди 2 години

112 държавни недв.имоти обявени за продажба.Браво,бе не си поплюват божкопротестърите!Като невидели,дай да разпродаваме,е що,това ли е временното " честно"управление!Много сте лесни и корумпирани,сигурно имотите са предварително набелязани от"близки "на " новите" против "статуквото",друг път!А случайно да няма достатъчно детски градини?Икономическия много загрижен да разпродаде за нула време,а ще раздава кредити на закъсали фирми и то с лихви на пазарни цени,не преференциани,да обогати банкит