17

Анонимен

преди 2 години

Ким разби съня и нервите на краварите и техните слуги

16

Анонимен

преди 2 години

този глад за който пишете до сега вече 60 години да ги беше уморил корейците. А те все повечко стават и все по курназ. Така че нещо издиша нашата прозападна пропаганда.

15

Анонимен

преди 2 години

Правилно. Политиката на С Корея е да не преговаря с терористи.

14

Анонимен

преди 2 години

*** от глад тия и ги лъжат,че навсякъде по света е като при тях.Който поиска ориз го вкарват в лагер.Корени ядат нямат нищо освен ракети.Не знаят колко са зле затова си мислят,че са добре.Никаква информация не стига до тях.

13

Анонимен

преди 2 години

Защо повечето българи са толкова слаби откъм воля и усилия?

12

Хаха

преди 2 години

Бай Дън и целия конгломерат около него с 50 години санкции не можаха да "спасят" корейците, но виж *** сам си свали прашките и направи кръгом. Сега се хвали с отрицателен прираст и набодено рамо- символ на демокрацията. Ех тежко е да се живее сред австралопитеци. Виждам след 10 години кервани от хора искащи да живеят в корейския социализъм, а не в цифров-еко-био-нео феодализъм на нагло-саксонските мизантропи.

11

Ъм ся...,

преди 2 години

Другарят Байдън ще им се скара ли. или ще им поиска прошка и ще им умие нозете ??

10

Хаха

преди 2 години

Браво Ким, така се прави. Никакви контантакти с разни мизантропи, че ще дойдат и при вас с големите инжекции да ви спасяват от... разбира се размножаване. Така се прави от "глад и мизерия" една нация от 5 милиона стана 25 милиона само за 40- 50 години. Прави смартфони, ракети, има заводи и работа, а ***-балкански освободен живее със същите заплати, но на европейски цени и без нито един държавен актив. 30 години приятелство с мизантропите и 3 милиона българи се изпариха. Хахаха О свещена тъпoтa

9

Шеф Петров

преди 2 години

Да, Ким наистина мисли за народа си. Не е като нашите. Давай Ким, покажи им как се управлява, нищо, че може да измрат милиони от глад. То това няма да е за първи път. Добре се учиш от Китай. Зарежи ги тия американци, нищо не разбират

8

Ха-ха

преди 2 години

Ако тия удържат положението още 10 години,то тогава няма да им се наложи въобще да се занимават със САЩ,Китай ще командва парада.Обаче дали китайските им другари ще са либерални с тях-то е друга тема.

7

Анонимен

преди 2 години

Малкият Ким чен Ун не цепи басма на американците...............той мисли за народа си............ами да...............янките са капиталисти и експолататори...........прав е Ким..........100 %..............никакво доверия на западняците!!!

6

Русия

преди 2 години

ФАЩ вечи на секи са молят да ги утразяат. Браа на Ким.

5

Анонимен

преди 2 години

Света трябва да направи всичко възможно да спаси севернокорейския народ, който бедства десетки години.

4

Анонимен

преди 2 години

Един цял народ умира от глад, какво му пука на Ким тлъстия.

3

Анонимен

преди 2 години

Аз още чакам обещанието на Ким Чен Ун да рита до смърт кучето бай Дън

2

Сун Кон Пон

преди 2 години

Железни както винаги! Без *** и пъзльовци!

1

Атлантик

преди 2 години

ЕС е в партер