264

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 294Съгласен съм сега докато пиша от вън дъни чалга яко.София.

263

Барселона

преди 2 години

До Лойко...Днес е голяма жега 37..38..градуса и имам чувството че си стоял дълго време на слънце.Както колегата отбеляза не си българин или поне родолюбец.Има една купчина факти че сме били един народ с един език.Работата опира до това че Те са дърво без корен,държава на един петък време..И като нямат история хайде да крадем.

262

Истината

преди 2 години

Добре че бяха македонците .България да има участие не европейското по футбол.Респект

261

Укорки

преди 2 години

Заради високомерните удбаши от Скопие , Европейски съюз няма да си променя начина на мислене и вземане на решения.Македонистите явно не са разбрали още,че са кандидати за ЕС,а не за Югославия.

260

Анонимен

преди 2 години

северомаките да се обединяват с албания и да стават един народ, една държава, така северомакиаците ще придобият и история!

259

Анонимен

преди 2 години

Северна Македония е Европа колкото е и България - ОРИЕНТА! :))))))))))))))))

258

Анонимен

преди 2 години

До Лойко___ ти определено не си българин, не ние изнудваме северомаките ами те нас, май нещо много манипулации станаха... и кое му е европейското да си подариш историята на едни промити мозъци с държава на 30 години?...

257

Барселона

преди 2 години

Няма защо да чакате Брюксел или там 25 год.Спазвайте договорите си с БГ и сте влезнали в Ес Но Вие търсите Винаги причината у другите а не у Вас.А тя...Причината...е точно във вашите твърди български глави...

256

шотланци са

преди 2 години

САЩ ще им дават пари за македонизма и повече не ни занимават с техните македонисти. И без това ще скъсат договора с бг, така че не им трябва ЕС. Може да си сменят името на РС Маc както компютрите или Мак-доналс което е Шотландия или САЩ.

255

Лойко

преди 2 години

В отношението ни към Македониа става ясно що за хора и народ сме българите.Тяхното мислене е в пъти по Европейско от нашто българско запъване и инат.Недай си Боже нещо да зависи от нас българите.Така ни лъснаха зад ниците пред Европа и света.що за комплексиран народ сме.Изнудваме един народ ,една независима съседна държава.Това,ако не е про стотия....ще ни се върне един ден и ще си скубим косите.

254

Анонимен

преди 2 години

И България , и Маке , и въобще целите балкани НЕ СА ЕВРОПА ! Тъмни балкански субекти са !

253

До анонимен 269

преди 2 години

Атака никога не е предавала Българско, за разлика от МВРО и НФСБ. Кой продаваше български паспорти? Кой се на.ъзи на НАТО за въздушни коридири? Помним. А и днес пенсиите са малко по-високи заради натиска на Атака. Същото е и при Истамбулската конвенция, която МВРО и Корнелия си приписват.

252

Анонимен

преди 2 години

"Зоран Заев след "не-то" на България: Северна Македония е Европа!"На картата на Европа е да. Голямо откритие е направил. Ама за ЕС ще трябва да почака.

251

Словянин

преди 2 години

Заради чукарите на Македония загубихме златното Беломорие. Това е трагичната вина на некадърната българска буржоазия и фанатичния бабаитлък на простаците, които и през 1915, и днес управляват Българско.

250

Анонимен

преди 2 години

Може да избират на Македонски конгрес и Америка, Австралия, Африка и т.н. никой не ги спира ако не им подхожда Европа.

249

Кръстьо

преди 2 години

Въпрос на време е да се каже че Македония е Албания

248

Анонимен

преди 2 години

До северомакедонец По-добре е Мегабългария.

247

северомакедонец

преди 2 години

Предложенията са на масата Реинкарнация на Югославия чрез Мегаилирия ?!!! Албанците топлят бавно...Коридор - 8??? forget it.. Янките знаят най-добре как се джуркат местните племенни вождове за да слушкат.... Чрез ал,анците държат сърбите и македонците, чрез македонците - нас и гърците. Върха са...

246

Проста математика

преди 2 години

Все пак трабва да се подават БГ паспорти на македонци.

245

северомакедонец

преди 2 години

До АзлЪЖЕЦ. ВСЕКИ МОЖЕ ДА Е ТУРЧИН В БЪЛГАРИЯ. А *** И ПРЕНЕСИ БЪЛГАРСКА КНИГА ПО ИСТОРИЯ В МАКЕДОНИЯ...