24

Брей

преди 2 години

" Що е маке се е го вно." Тези лозунги от титово време , не са актуални и не впечатляват никого , а само потвърждават мнението на много европейци , че мястото им не е в ЕС. Следващото поколение може да прояви здрав разум , а и Европа няма нужда от шиптъри и ислямисти .

23

Анонимен

преди 2 години

Вместо да изплюят камъчето,опищяха ВселенатаНа чист антички.

22

снайпера

преди 2 години

И эа цялото тва безобразие, е виновен некой си Александър!!@ на които нямат рисунка дори, ама велик бил иначе.

21

Спокоен

преди 2 години

Спокойно макета. Гледайте историята на Кипър и после се чудете защо Албания ще ви вземе половината територия. НАТО ли очаквате да ви защити? То и Кипър и Гърция очакваха същото.

20

Анонимен

преди 2 години

Щом историчарите и техните фалшификации са ви по-мили от членство в ес ... Ние не бързаме, ще преглеждаме под лупа всичко във вашите учебници, музеи, медии и ще актуализираме докъде сте стигнали.

19

Анонимен

преди 2 години

За съжаление за годините в които бяха част от Югославия са прихванали от безумното самочувствие на сърбите, а именно това надменно чувство докара войните при разпада на СФРЮ.

18

до 17

преди 2 години

Магистралата, за която говориш е Коридор номер 4: Дуръс - Варна. И ако трябва да сме точни, ние пък сме от 15г. в ЕС.

17

Анонимен

преди 2 години

Там има една магистрала от Тирана през Скопие за София. Така де, плащани са им предприсъединителни еврофондове за нея, пък нея я няма :) ни в Албания, ни в Македония. Вучич, защо чак тази година построи магистрала до границата... Черна гора пък щеше да фалира заради една такава магистрала. Та не е българско ветото. Други стоят зад него, просто по дипломатичен път им напомнят, че се отклонят от ... Договора за добросъседство...

16

Анонимен

преди 2 години

А бре Зайо, а бре Стевчо вашите дедовци са били Българи, вие какви сте?

15

Баба мара

преди 2 години

хаиде направете референдум какво мисли населението за нато и ес балканитетрябва да са зона на мира и дружбата без военни блокове и интриги против русия

14

хахахахха

преди 2 години

Албанския дилър на органи май забрави Бойко като кацна там как му стиска ръката и призна българското малцинство.

13

КАКВА ЕВРОПА?

преди 2 години

ХАЙДЕ ПАК ВЪРВЕТЕ ДА ЧУПИТЕ ПАМЕТНИЦИТЕ НА КЛЕТИТЕ ТУРИСТИ В ОХРИД!

12

Анонимен

преди 2 години

От ЕС няма да видят полза а само набиване на канчето и послушание, отделно НИКОГА не трябва да ги пускаме за да покажем, че не сме умряла страна а напротив такава която не кляка под натиск и си държи на ценностите.

11

Анонимен

преди 2 години

Еди Рама защо не си гледа мафиотската държава , ами тръгнал да коментира неща , с които изобщо не е наясно . Трябва да се благодари ,че имат протекцията на САЩ , иначе щеше да търка наровете нейде ,а Албания на никаква опашка нямаше да бъде

10

МНЕНИЕ

преди 2 години

Трябва да спрем да обръщаме внимание на пиянски викове в мрака .

9

Анонимен

преди 2 години

Твърд кралимарковски джуч за Заю и албанизираната помийна яма бюрм.

8

Българин

преди 2 години

Така е. В Европа сте, но не сте в ЕС. Никой не оспорва къде се намирате на картата.

7

Док

преди 2 години

Зайо колко е кух, горкия. Бай Еди Рама си прави явен ташшак с него. Западна България, а? Зайо, лейко куха, Еди в прав текст ти казва, че ако не станете Западна България, то със сигурност ще станете Източна Албания. Правете си сметката какви сте, щото след 10тина години вече няма да ви питат.

6

хмм

преди 2 години

верно как наистина стана, едните си направиха дъжава македония, другите взеха източна тракия и една "ненапреднала" бг посредата, че и в ес

5

MaйMyнaтa

преди 2 години

Играе го кypвaшкaтa пyмaкoт, ама едва ли ще се върже некой