263

Анонимен

преди 2 години

Споко тошо шебека ще спре корупцията, вервайте му

262

Коментар към 263

преди 2 години

Спират ни в момента евросредства заради корупцията на Боко. Ремонта на ларгото се оказа една голяма корупция и ОЛАФ се задейства. ~~~~~|~~~~~~~ чудя се как може да има минуси на коментара. Това са факти! Слънцето изгрява от изток - минус! Колко глупост или по скоро липса на образование следва да има човек на явни факти да дава минуси? 80%-те са повече от 100%-те, което в същност е точната истина!

261

Гарантирано

преди 2 години

от зеления чорап

260

Анонимен

преди 2 години

Повръща ми се от тези

259

Румен Рашков

преди 2 години

?....каза Тошко африкански. Всички говорят за тая корупция и тия всички са бръчки от нея. Корупцията не е само в пари, а също във връзки, в мой човек и т.н. Проблема е, че едни ще бъдат сменени с други и то гладни. Е тогава да видите каква борба с корупцията ще падне.... жалба ни майка.

258

Анонимен

преди 2 години

Градината в центъра на СОФИЯ е купена БЕЗ КОРУПЦИЯ! ЕЙ ТАКА! СОФИЯНКИ ПРЕПОДАВАШЕ ОТ СЪРЦЕ! КОРУМПИРАН БОЙКО ОТКАЗА РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ! АКО НЕ БЕШЕ КОРУМПИРАН КАТО СОФИЯНСКИ СЕГА СЛАВЧО НЯМАШЕ ДА СЕ БОРИ С КОРУПЦИЯТА! КАКТО НЕ Е КАЗАЛ ЕДНА ДУМИЧКА СОФИЯНСКИ ДА Е КОРУМПИРАН!

257

Анонимен

преди 2 години

Гарантирано от - греб

256

ОХ бе

преди 2 години

Вижте го само - сладурче, направо да го изядеш!!!! Леле майко мила не стигнахме ли вече дъното ? УЖАС

255

Шат на Буци главата

преди 2 години

Чалгаджия , ама натакова с 200 банкялийската тиква

254

Калеко Алеко

преди 2 години

Шат , Шат. Шат ............на Тиквата главата

253

Bg

преди 2 години

Тошко феса

252

Позор

преди 2 години

Този дето ще реже крайници ли ще ни управлява? Има още един мираклия да реже-Рашков. Много станаха. А Рашков е откраднал къщата и мандрата на хора задлъжняли на банката. Те комунистите нали са по мандри те? И този човек търси морал и справедливост. По имоти изпревари Цветанов. Но за него може

251

К. Ш. 0

преди 2 години

Тошко Африкански и тая измислена Ива като ги гледам и като ги слушам все си мисля, че ще ни оправят. Тези в момента рушат държавата. А може би това е целта и след това отново дядо Иван да ни се притече на помощ. Това целят господарите на Фигуранта. Тежко на България!

250

Анонимен

преди 2 години

Венци Стефанов беше шеф на Боко Тиквата в СИК.Поинтересувай се по темата, още има живи свидетели.Последният беше шофьор на Маргините, които също бяха на подчинение на Бате Венци и на Бай Миле, лека му пръст.Прочети също кой и защо уби Георги Стоев пред хотел Плиска

249

Анонимен

преди 2 години

"Някой е дал тази оферта и моментално е превърната в договор. Този някой според мен е министърът на финансите, тогавашният, или самият министър-председател."И от човешкото нещастие намериха начин да пълнят чекмеджето.Да не говорим, че от Китай лично Борисов е спазарил НЕГОДНИ ЗА ПОЛЗВАНЕ респиратори и лекарства:

248

Анонимен

преди 2 години

Джуджето се беше скрило ...защото излъгаха много народ ,но пък че има много президенти ,Пулев ,тоя стъкло ли или ли шише и той ще е кандидат джудже,вероятно и славун ще е кандидат ако са под 17 процента )

247

Simvola

преди 2 години

Никакви средства по европейски програми не се спират колкото до Тошко на него вярват само тези които не са били в страната 5-10 години и не знаят какви промени са настъпили в развитието на България. НЕ СИ ДАВАЙТЕ ГЛАСА НА ИТН ТАМ СА СБИРТОК СТАТИСТИ.

246

Анонимен

преди 2 години

Разследването срещу Мирослав Найденов е част от още един скандал от началото на 2013 г.Става въпрос за вече споменатия разговор от къщата на Борисов в Банкя. Разговорът е останал в обществените спомени с названието Ти си го избра. Участници в разговора това са не само прокурорът Кокинов и Бойко Борисов, но и самият Мирослав Найденов. Кокинов се оплаква от главния прокурор по това време Сотир Цацаров и казва на Борисов: Не ми се подсмихвай, ти си го избра.

245

Корупция

преди 2 години

Кога ще живеем по-добре?Всички искат да бъркат в кацата.Г-н Йорданов защо тогава си гласувахте увеличение на заплатите с единодушие т.е. всички сте подвластни на парите 16158

244

Жоро

преди 2 години

Защо се активира ха толкова явно всички агенти и сътрудници на ДС, защо още не е подаден плана за развитие, защо лилипути, Гномове, Маями, Чалгари и друг дивеч, са предизвестиената нова власт, а селяни съз зелени чорапи и един Огнянов ски селянин с прекалено много имоти,управляват без контролно и уволняват и назначават незаконно. Защото това е ... ченгесарскта държава.