22

протестъри

преди 2 години

славчо чалгата ги поиска и договори, ще вземе добър процент от сделката. слави си е бизнесмен човека.. не му дреме за политика и за демокрация..

21

машинка касичка

преди 2 години

та на колко възлизат до сега предстоящите избори ?

20

Анонимен

преди 2 години

Пак ли на пиявиците от Сиела ще ги дадете тзи милиони от нашите данъци?

19

Анонимен

преди 2 години

10 млн за непотребни машини за гласуване, на целия ни фон в БГ е поредното безумие и потъване на пари в нечий джоб. Дайте ги на пенсионерите, дайте ги на някое детско отделение в болница, но не вие искате да си подсигурите и следващия мандат да лапате и да крадете.

18

Стига бе

преди 2 години

На Сиела бяхте дали таван 6.4 милиона и не можеше повече, а изведнъж 10 милиона.Нали нямаше пари в бюджета и предишнит го били "опоскали", а то все намират още и още и все чрез "преструктуриране", ей тоя Асен е като Худини, та дори го е задминал

17

Хайде другари

преди 2 години

Дружно на софрата !

16

Георги Илиев Митев

преди 2 години

Епиграма : Пари за - Ц И К и Р И К - за пенсионерите ритник . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани.

15

Анонимен

преди 2 години

Генералите ще доведат държавата до разруха само с правене на избори. Армията вече я удавиха в Черно море и сега се правят, че й търсят "черната кутия". Епидемията от генерали в управлението на държавата е по страшна от COVID Пандемията. На 11 не гласувайте за нито един генерал, а отидете в черквата да запалите една свещ за България ! Народе ????

14

Анонимен

преди 2 години

До изборите ще отпуснат още 10-15 милиона за машиното гласуване. Трябва всичко да е наред за изборите, да не се излага новата власт ако нещо се прецака.

13

Анонимен

преди 2 години

стига с тия машини за гласуване ве, колко още милиони ще изхарчите още за тоя цирк - слагайте чалгаря на чело и дайте тия милионите дето ги изхарчихте на пенсионерите - не да им дигате пенсиите с 5 лв. и да се биете в гърдите за голямата промяна

12

Анонимен

преди 2 години

Тези същите дето са дали по 6 хиляди за тези боклyци, днес са увеличили социалната пенсия за старост от 141 на 148 лева.

11

Dinosaurus

преди 2 години

Що МС отпуска 10 милиона? Сл.Тр да ги извади от джоба си или от джобовете на сценаристчетата! Тошко-галошко нали се пенеше от трибуната на 45 НС, че изборния кодекс бил смотан, вреден и не знам къв си. Това са им "прогресивните промени" на "Няма такава държава" (ИТН). Плюс още кой знае колко за 4 пъти повече секции в чужбина. Е, благодарско, чалгари, ама тези в България също плащате, а в чужбина им дреме, на тях Черепа им плаща на ръка

10

Анонимен

преди 2 години

Когато един политик говори за честни избори... бъдете сигурни, че е мoшeник от класа.

9

Хунта вън!

преди 2 години

Ако някой все още се чуди как се краде от нашите данъци- ето това е начинът!

8

Анонимен

преди 2 години

Грипена добре е захлебил от тази поръчка.

7

Анонимен

преди 2 години

Това на снимката не струва и 2 хиляди лева. При тези комисионните не са по 30% а по 300%Ден година храни. За два месеца министри, за цял живот уредили и внуците си.

6

Анонимен

преди 2 години

Искам да съм наблюдател в секцията на Малдивите или в Доминикана. Къде да се запиша?

5

Анонимен

преди 2 години

Грабежа е жесток

4

Анонимен

преди 2 години

Най смешното е , че са напечатани и 6 милиона хартиени бюлетини, за 10 милиона лева, нищо, че няма да се ползват, но трябвало да ги има , ако се развали някоя от машините.

3

АнонимеН

преди 2 години

ИЗБОРИТЕ СА СЛЕД 2 СЕДМИЦИ , ТЕПЪРВА МАШИНИТЕ ЩЕ КУПУВАТ! КОГА ЩЕ СЕ КУПЯТ, КОГА ЩЕ СЕ ИНСТАЛИРАТ, КОГА ЩЕ СЕ ДОКАРАТ, И КОГА ЩЕ СЕ ЗАКАРАТ И КЪМ ЧУЖБИНА И КЪМ СЕКЦИИТЕ В БЪЛГАРИЯ :D