80

Анонимен

преди 2 години

Тези архитектчета и заблудените от тях хора искат да строят Дисниленд, не болница.

79

Анонимен

преди 2 години

Няма истинска болница за деца, няма истинско лечение, няма истинско правителство, няма истински народ, няма ум в главите на повечето българи.....няма и няма.

78

Анонимен

преди 2 години

Ако стоманата е корозирала след 40 год. може да трябва реконструкция. Конструктурът предценява и по закон си носи съдебна отговорност. Стоманата е скъпа и винаги гледат да я използват. От тези учителки, майки и бебета така и не разбрахме проблема.

77

Анонимен

преди 2 години

Няколко алчни и гладни архитектчета виждат Голяма далавера с държавни пари за болницата. Край тях са събрали хипита и кришнари, малко платени наемници, малко антиваксъри. Миряновата работа се повтаря при тези протестиращи. Искат далавера и пари от държавата.

76

Анонимен

преди 2 години

До питанкатаЦелта е да се докопа парцела.Здравината на конструкцията няма никакво значение.

75

питанката

преди 2 години

На кого по свирката играят сега тези "протестиращи родители" и колко от тях имат поне минимални познания за строителство?? Съществуващата конструкция беше обследвана и е годна за използване. Как ще разположат апаратура и лечебни кабинети не се влияе от съществувашите плочи и бетонни колони.

74

инженер

преди 2 години

Бях първенец на випуск в ВМЕИ Ленин. Ама щом ти русофилската селска гнус казваш, че са ми ограничени способностите, сигурно е така.Доста съм спокоен и уравновесен, да. Какъв е проблемът?

73

Анонимен

преди 2 години

Тези закъснели хипита и кришнари искат да се построи Лунапарк за деца, не болница. Лунапарк с хотели и въртележки и зоопарк. Алчните строители ще построят един Лунапарк с павилионни едноетажни бараки.......................Спрете да слушате закъснелите хипита и кришнари от протеста. Някой им плаща или чакат големи пари за проектиране на Лунапарка за деца.

72

До Анонимен 83

преди 2 години

Виждам че си много спокоен и уравновесен и наистина не ти пука. Много ти здраве, и си остани все така спокоен и уравновесен.

71

до анонимен 81

преди 2 години

Както и да се е пишело, казваха му МЕИто, и инженерите взимаха добри заплати, това че ти си бил на ниска заплата, може би е свързано с твойте ограничени способнисти и липса на лични качества.

70

До Анонимен 80

преди 2 години

вервам ти, вервам ти, ха ха ха

69

Анонимен

преди 2 години

Пишеше се ВМЕИ, не ВМИ, лъжливо прокажено русофилче.А ти в ТКЗСто си взимал 120лв и бонус - карпузи на корем.

68

До Анонимен

преди 2 години

Аз също завърших ВМИ през 1987 и започнах като млад специалист на 260 лева.

67

до Анонимен

преди 2 години

Твойто дета защо не го пратиш в САЩ да учи, а? Защо нямаш пари, а? Защо гледаш в чинията на русофилите, кой куде си праща децата да учат?

66

до Анонимен

преди 2 години

Миньорския труд не е бил задулжителен, всеки можеше да упражнява каквато професия го влече, дори и като библиотекар живееше без никакви грижи и парите му стигаха за всичко. А сега хората са принудени да работят като животни в мpъcни и тъмни цехова за мизерно заплащане защото иначе ги чака глад. Българите са най-болната нация, първи по смъртност в света.

65

Анонимен

преди 2 години

Толкова много пари дават в русия за първо, второ и трето дете, а децата на прокажените русофили не щат да ходят там.Що така?

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71Аз съм завършил ВМЕИ Ленин и като инженер и 1989-та взимах 165лв след като ми вземеха за ДКМС членски внос.

63

до Анонимен

преди 2 години

В Русия еднократна парична помощ при раждане на второ дете до 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв). Еднократна помощ се дава и за първо дете тя е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв.).

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71Е миньорският труд какъв е бе ***? Да си чул миньор доживял до 65?

61

до Анонимен

преди 2 години

Пенсионерите роват в кофите за огризки от храна, независимо дали са рисофили или американофили, мизерията е за всички.