443

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ИЗБОРИТЕ --НЕ ЗНАЧАТ НИЩО!...БЪЛГАРИЯ Е САМО ЕДНА ТЕРИТОРИЯ ОТ ЕС --НИЩО ПОВЕЧЕ.!!!!!.КОЙТО РАБОТИ СЪС И В ЕС....ЩЕ СИ БЪДЕ ПАК ДОБРЕ И БОГАТ!...ОСТАНАЛИТЕ ДГД!!!!!!!!!!!!!!!

442

баба мара

преди 2 години

абе ние да не плащаме на този баварец да говори прос=то=тии само него и енпли ще слушаме хаиде баста

441

Анонимен

преди 2 години

Ако това е демокрация, хер Вебер, то Боце е Махатма Ганди, а фрау Меркел - Дева Мария. Уверихме се, че ЕНП е партия, която иска да командва Европа като НСП от 30-те години, а фрау Лайен е *** в евромащаб. Така няма да я караме дълго. Накрая ще си останете 8-9 държави, но без заден двор и обори.Не ви щем нито европартията, нито дойчефюрерите на ЕС.

440

Анонимен

преди 2 години

Лъжите на Бойко Рашков при Сашо Диков. "Цял живот работих и спестявах..." Дали връстниците му с по една гарсониера вярват?

439

Анонимен

преди 2 години

Г-н Вебер, демокрацията не е каубойски подвиквания от типа "Хайде , Бойко, имаш работа". Така започваме да възприемаме ЕНП като сляп чадър за нашите комплексирани домораслеци. Интересно, на какъв език си видеоконферирахте с вашето протеже в България?

438

Анонимен

преди 2 години

Вицепремиерът и вътрешен министър на България Бойко Рашков е натрупал баснословно богатство, въпреки че цял живот е карал само на държавна заплата.19 имота, цяла резиденция в полите на Витоша, апартаменти на морето, окрупнени в цяло имение, къщи в Стара планина, фитнеси, басейни, сауни, гаражи колкото мезонети, ниви, складове, луксозни автомобили...Как става това? Има ли по-богат политик в държавата от г-н Рашков?

437

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Сега вече разбрахме ,че демокрациятя е корупция ,кражби ,лъжи , хаос .

436

бай ганю

преди 2 години

дали вебер щеше да пее тази песен ако в неговата страна вършеееше бойковизма?

435

Анонимен

преди 2 години

Сами можете да разберете колко е зле тоя, щом подкрепя мутрата.

434

Дими Митушев

преди 2 години

Този мазен германски *** е един от инжинерите на герберското мутравление. Вебер и комсомолската деятелща Меркел - те са гръбчето на корупцията в БГ. Те дават паричките от ЕС!!! Спомням си как лятото на 2020 бяха зарили Фейсбука на ***-.а Вебер с протестни писма на хора от цяла България, а този мазен орангутан защитаваше Боко! Родината ни никога не е видяла добро от Немско - само катастрофи. Корумпирани немски бок-лу.ци

433

Анонимен

преди 2 години

Радев няма нужда от служебна победа ние пак ще си го изберем, а теб ще тикнем в пандиза където ти е мястото

432

Анонимен

преди 2 години

Бедната вдовица пак е циврила, тоя не спря да се излага, и понеже си е и ***, въобще не разбрал какво му е казал Вебер а си го тълкува както му е угодно, ***

431

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 502 И децата разбраха, че снимките, къщите, леките червени жени, са фейк, новото е, че трябва да се провери къщата на Радев във Виена.

430

Анонимен

преди 2 години

На червените кхмери, трябва да е ясно, че десните/ предимно в Германия/, откъдето идват парите в ЕС, няма да отпускат милиони и милиарди, на червените олигарси в България. Които превзеха властта с измама.

429

Анонимен

преди 2 години

Разказ от първо лице - "Мата Хари: Под спалнята на ББ има сакове и куфар, пълни с пари.Бъркаше под леглото понякога и изваждаше пачки, които ми буташе в ръцете и казваше да си купя нещо. Беше унизително, но той е пълен с пари. Има в сакове и куфар в същата спалня.Помня как с един известен депутат от ГЕРБ се смееха, когато застреляха началничката на кабинета на кмета на Пазарджик /в началото на януари 2015 г. наемен убиец разстреля показно Татяна Стоянова която знаеше всички далавери на Попов /

428

Анонимен

преди 2 години

498 Червената хунта работите с вероятности, демократите от ГЕРБ, работят с факти. Много от обвиненията на прокуратурата, пътуват към Европейската прокуратура, при Кьовеши. Тогава, ще стане ясно, кой работи с предположения, вероатности, лъжи и кой с факти.

427

Анонимен

преди 2 години

Червената хунта на Радев и Божков, Рашков, Слави, застрашават демокрацията в България.

426

Анонимен

преди 2 години

Вероятно вебер е лицето за което - сащ споменаха като виш политик , потънал в корупцияСкоро очакваме да го оповестят - явно затова е бил скандала сьс подслушването на германски политици в това число и меркелСпосака магнитски явно доста ще се расширява

425

Анонимен

преди 2 години

До РУСОФИЛИ, ВЪН..!!!Откога Боеко и Вебера са русофили?

424

Фактите !

преди 2 години

''БОГАТИТЕ СЪЩО ПЛАЧАТ'' , вече и пред Вебер !