254

Petra

преди 2 години

Нека ваксърките и ваксърите да се ваксат. Така ще освободят място за нормалните хора.

253

прочетете

преди 2 години

биографията на Околийски и ще разберете защо така яростно агитира за ваксинирането.Ами той защитава интересите на фармацевтичните компании,които богато му се отплащат за това.Значи-ще се дават милиарди за ваксини с недоказан ефект,а ще събираме дарения в кутийки за болни ,умиращи деца и всякакви нещастни хора.Наистина трябва да е подсъдно всяването на паника.Да каже въпросният господин кога няма да има вълна,щом е толкова наясно с пандемията.

252

Анонимен

преди 2 години

Никой не вярва на *** от СЗО. Това са хора добре платени получаващи комисионни за повишена ваксинация и то с *** от запада. Защо не дадоха възможност на населението да си избере руски ваксини и защо тях не се внасят и не се рекламират по телевизии?Защото Русия са я обявили за лошата страна и за нея само санкции се полагат а не да и се купуват ваксини с 97 % ефикасност и не водещи до тромбози и безплодие.Не ви щем западните отрови за нищо на света.

251

Анонимен

преди 2 години

Дали ще умреш ако не си ваксиниран или след ваксинация е едно и също. Тогава какъв е смисъла от ваксината?

250

Анонимен

преди 2 години

Това е манипулация и сплашване на населението. Долна *** е това медицинската тирания

249

Страхувай се бе!

преди 2 години

Гатанка за начално отделение:Производителя на носи отговорност!Правителството не носи отговорност!ала ако ти откажеш - Ти Си Безотговорният!Що е то?

248

ТОВА...

преди 2 години

ЛЕКА ЗАПЛАХА ЛИ Е... ДА СИ ЗНАЕМ, ЧЕ ПАК ЩЕ МИ ИЗМИСЛЯТ НЯКОЙ ВИРУС И ЗАТВАРЯНЕ....

247

могоо

преди 2 години

Незнам как ще се спасим българите,м но ние сме доста интелигентен народ по принцип, нищо че л'бимия ни спорт е да пл'ем какви сме прости.Може би един вариант е всеки да си изгради мисловено модел от рода на "Не, това не е истина". Както шопа като видял жирафа и казал "Те такова животно - нема!" . Именно шопското твърдоглавие може да ни помогне.Здраве и успехи на всички

246

Анонимен

преди 2 години

В Русия вече приеха закон за задължителна ваксинация и промениха закона за задължителна депортация и евакуация на огромни маси хора!!!Световният елит се подготвят за изтреблението на човечеството което не му трябва.

245

Анонимен

преди 2 години

Прилича на заплаха Или ваксинация или ви пускаме вируса наесен!А бе нали ваксината не предпазва а само помага?! Как тогава ако се ваксинираме няма да има вирус????Мислете бре....ей... вие съвсем за глупави ни взехте!

244

ИЗВОД

преди 2 години

"По въпроса с починалите от делта варианта на вируса във Великобритания, въпреки че са били ваксинирани, Околийски заяви, че това не значи, че ваксината не работи. ---------------------------------------------------------------------------------ЩОМ ВАКСИНАТА "РАБОТИ", ПОЗВОЛЯВАЙКИ "ВАКСИНИРАНИ" С НЕЯ ДА УМИРАТ ОТ КОВИД, СЛЕДОВАТЕЛНО ТЯ НЕ Е СЪЗДАДЕНА ЗА ДА НИ ПАЗИ ОТ ЗАРАЗА И СМЪРТ, А Е СЪЗДАДЕНА ЗА НЕЩО ДРУГО.

243

Додо

преди 2 години

Който е решил да се набоде със смъртоносната, генномодифицираща терапия, неправилно наричана "ваксина" вече го е направил. Хората не се "ваксинират", но не защото няма "ваксини", а защото са направили осъзнато избора си да не го правят! На този фон, елита от кланящите се на Слънцето Прометейци са наясно, че трябва да променят стратегията, за да осакатят и стерелизират колкото се може повече хора. Очаквайте всякакви мерзости, включително с моркова и пръчката!

242

Б

преди 2 години

До Началото на края.....ХАЙДЕЕЕЕ, ПАК МАЛЦИНСТВАТА СА ВИ ВИНОВНИ.....

241

Началото на края

преди 2 години

А ИНДОБЪЛГАРИТЕ СТОЯТ НЕВАКСИНИРАНИ .... ЩО ТАКА ? ЛОШИ ХОРА СТЕ . Ами ваксинирайте си електУрата . не го оставяйте да Омре, щото няма кой да гласува за вас .Когато даваха пари за регистриран болен от коронавирус бяха първи. Опашки имаше пред кабинетите . Клипове как тъмнокожи "българе" играят кючек в болничните отделения ... ПОМНИТЕ ЛИ ? А сега - не ги ваксинирате . СТРАХ ви е да доближите до маалите ли / Много лошо ви биели ? Явно си го заслужавате .

240

лекар

преди 2 години

Чудех се кой ли про.стак го е казал и заплашва българите с едва ли не потоп,ако не си сложим отровните *** ,а той бил поредния продажен храненик на изчадието сзо за България!

239

112 място в света

преди 2 години

по брой ваксинирани.Преди нас са всички страни от Европа.Ние сме редом до БогоБого и ТогоБого.Броят ваксинирани зависел от НИВОТО НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ НА НАЦИЯТА е няма начин да не е вярно щом сме до БогоБого и ТогоБого.В цял свят са ваксинирани 2 МИЛИАРДА в Китай 1 МИЛИАРД а у нас високо интелигентните,5G корифеите антиваксърите громят от сутрин до вечер Бил Гейтс.МинистърКАРУЦАРОВ лъже че е разрешил да се ваксинират ученици от 03ЮНИ на Сайта на МЗ а иначе Експертните съвети ЗАБРАНЯВАТ ТИХОМЪЛКОМ

238

Маските ВЪН 3

преди 2 години

На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Бoоклук Б.Б. давал БГ паспорти на ***.йм.уни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, не.гр.и и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

237

anonimen

преди 2 години

Военен трибулнал и доживотен без право на замяна,за всеки който сее заплахи за смърт от пландемията и пропагандира ваксинките.Щом пропагандираш генетичното вмешателство посредством иРНК,значи имаш финансова изгода от това!!!

236

1гггггггг

преди 2 години

Добре как стана така, че преди няколко години Гейтс прогнозира този вирус и се говореше, че иска да чипира хората с факсини.И после стана точно така.Ако не беше станало, щях да си кажа да конспиративна теория.Да ама не, като гледам е истина.Затова хората не искат да се ваксинират, защото ги правите на маймуни.И няколко богаташа се правят на богове и гледат да дирижират живота на цялата планета.Ама нали имат пари затове ги търпят.Онзи слънцето щял да затъмнява и никой нищо не казва.

235

hfdcbjg

преди 2 години

Заглавието много прилича на заплаха. Колко странно... Журналистчето се е постарало.