29

вакантно място

преди 2 години

А пък нашите милиардери искат да си останат в Дубай, защото всички милионери запълниха САЩ.

28

Анонимен

преди 2 години

Само злобни мързеливци могат да подкрепят такива петиции, защото самите те са неспособни да печелят добре.

27

полковник Колев

преди 2 години

Тоя само в Космоса в някоя Черна дупка

26

ПроСоТо

преди 2 години

ха ха!!..Това беше свежо!...И аз с удоволствие бих се подписал..Защото напълно съм съгласен с текста,че "Милиардерите не трябва да съществуват"!...Концентрирането на парични средства,които са двигателя на всяка човешка дейност,в ръцете на едно лице си е чиста проба ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ОСТАНАЛИТЕ!!!...За да забогатее някой,друг трябва да обеднее!...(а вие се надявайте да се свържат с вас извънземни!..Ще има да чакате..Човечеството го бутат да върви по АНТИвселенски закони...Тоест,към погибел )

25

Анонимен

преди 2 години

Виц от едно време:Попитали Радио Ереван, толкова ли е важно СССР да изпрати първия човек на Марс?Радиото: Народът много би искал да изпрати Първия човек на Марс.

24

Стар набор

преди 2 години

Дайте линка към петицията, за да я подпиша и аз.

23

Обективно до 22

преди 2 години

Ами да - всичко започва от РОДИТЕЛИТЕ. АМИ АКО ТЕ НЯМАТ КЪДЕ ДА ЖИВЕЯТ И ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ - ЗА КАКВО БИТИЕ ГОВОРИМ??? За какво възпитание говорим? .... Разбира се, нищо не е еднозначно и всяко мизерстване, както и всяко суперпренасищане с блага води до....отрицателни резултати! Умереност във всичко - е добра рецепта!

22

О хо хо

преди 2 години

МИЛИАРДЕР - означава човек, чиито идеи и работници генерират огромни печалби, които НЕ са раздадени дори на 50% на работещите по тяхното реализиране. Сега милиони долари ще изгорят в Космоса единствено заради КЕФа на някой си. А работниците му броят жълтите си стотинки за оцеляване. Разбирам да имаше някаква полза за обществото от тези разходки, но не би.

21

Н1

преди 2 години

Вместо да се тровите с негативни реакции, завист, омраза, по-добре насочете енергията си за собствен успех. Най-ценна помощ оказват родителите, детето първо да израсне с първите 7, второ 12г. да се учи прилежно и още 4 студентство. Веригата трябва да е непрекъсната, родители, родители на родители, и т.н., докато самото дете стане родител. Така държавата няма да се топи, няма да отглеждаме емигранти и всичко полека лека ще се оправи. Като канадската ливада-200г. Но поне си наясно, че е правилно.

20

До 21

преди 2 години

Не всеки, само лузърите и некадърниците, но те са огромно болшинство.

19

Анонимен

преди 2 години

Всеки мрази богатите и успелите.

18

Анонимен

преди 2 години

Ние също имаме няколко милиардерчета! Всички ние сме ги направили такива. Сега е редно да ги изпратим и до Луната!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Кво му е лошото на човека - инициативен, това нервира всички мекотели.

16

кескьосе

преди 2 години

Само като го видя и ми става ясно, че е долен и подъл човек.

15

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах какво Таксифорния има общо с Амазон. Я пак поясни? Амазон е в Сиатъл. И не става въпрос за sales tax, смешковци. Става въпрос за income tax. Ако правите разлика

14

до 15

преди 2 години

Абсолютни глупости. Абсолютни.

13

Анонимен

преди 2 години

13, Amazon оперира във Вашингтон стейт. И да, изчадието на снимката НЕ плаща НИКАКВИ данъци. Компанията му прехвърля пари в офшорни акаунти, точно както Apple. Знае се много добре, но ги оставят да правят каквото искат.

12

до 8

преди 2 години

Кой не плаща данъци, я пак?! Ти на кой свят живееш, бе? Изобщо наред ли си? Приходите на АМазон за 2020-та са 21 милиарда долара и са платени 21% данъци върху печалбата (не върху приходите). Та, не само влизат данъци, а влизат колосални суми на година. Именно затова и Калифорния като щат има БВП двойно на цяла Русия, например...

11

Анонимен

преди 2 години

аз залагам че ще се взриви

10

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Има вече достатъчно космически ***, по-добре да обогати почвата навреме, единствената полза от траша .!.