34

дедо от село

преди 2 години

Престанете с тази лъжа ,която коства живота на хиляди и напълни джобовете на огромна част на убийците с бели престилки!

33

Маските ВЪН 3

преди 2 години

На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Бoоклук Б.Б. давал БГ паспорти на ***.йм.уни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, не.гр.и и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

32

Анонимен

преди 2 години

Пак започна да се увеличава. Същото и в Израел, а в момента в Москва е пълен мор.

31

До Реалист 32

преди 2 години

Ти добре ли си? Половин милион са регистрираните преболедували , а къде забрави 80% , които го изкарват безсимптомно или много леко?

30

Реалист

преди 2 години

920 хиляди са поне с една доза, 420 хиляди са регистрираните, че са се заразили, от които 18 хиляди починаха, а 9600 са активните случаи, т.е. имаме може би около 1,243 милиона с някакъв имунитет. Реално са по-малко, защото не всички от тях имат имунитет. Няма основания да се смята, че 2 милиона или повече са преболедували вируса.

29

до въпрос

преди 2 години

е явно си куха лейка щом задаваш този въпрос. 2 милиона са се "срещали" с вируса, 1,7 милиона имат поне една доза, хората са повече на открито зарафи сезона, помешенията да повече отворени от към проветряване. Ученици пистепенно намаляват в училищата. Колко фа ти изреждам още.....

28

Tялото

преди 2 години

До ВъпросВируса е сезонен. Не вирее добре в топло време.

27

Реалист

преди 2 години

Както всяка такава епидемия и коронавирусната се движи на вълни и има пикове и спадове. Това го обясниха учените глави още в началото на епидемията, но все има неразбрали и задават въпроси, на които отдавна е отговорено.

26

Анонимен

преди 2 години

Комунистите и чалгаропитеците заедно успяха да уплашат вируса и ...хората...

25

Анонимен

преди 2 години

Е къде го видя да умира, жив и здрав си е и чака есента отново да се разкашляме, разкихаме, да се затворим по закрити места и ще тръгне нагоре, колкото грипа е изчезнал, толкова и този вирус ще изчезне

24

Въпрос

преди 2 години

Искам някой доктор,професор,доцент,математик или друга подобна говореща глава да ми обясни тоя парадокс-почти никакви "ваксинирани" пък вируса умира!Как става тая работа която противоречи на теориите им!?

23

Пръц. Оп.. извинете

преди 2 години

Знам ги тия. Ваксинират се със Зенеката, после се "разболяват от Ковид, защото нямат антитела", накрая им пишат един Ковид на челото и ги пускат на 2 метра под земята.

22

Анонимен

преди 2 години

Бавно и полека лъжите ще лъснат.

21

Код Кафяво

преди 2 години

Важното е, че откак се появи Кови-то, всички други болести изчезнаха. Тази зима нямаше дори грип. Баси кефа.

20

Факт

преди 2 години

Спадът в броя на новите случаи продължава, но вече една седмица броя на починалите леко се увеличава. През последните седем дни починалите са 76 човека, а през предишните седем дни бяха 72 починали

19

Дали бе

преди 2 години

Не ми било "ред в хаоса", най-ми било "ред в корупцията"

18

Анонимен

преди 2 години

То може и да не си билен, но го разнасяш и то доста по-усоешно от болните, които си лежат в къщи или болница, не кашля, не пазиш хората, те не се пазят от теб. Това е част от успешната формула на този вирус и с грипа е така, само 25% се разболяват, другите само заразяват и са с по-висок шанс за реинфекция. ТОРС, Ебола и други, буквално смазват всеки заразил се и то бързо, за това и не могат да се разпространяват толкова ефективно.

17

Order in the Chaos

преди 2 години

Къде са господата от "Ред в хаоса"? Хората по общините са хвърлени в тотален хаос в момента - не знаят на кого да дават рушветите. А преди колко подредено си беше - даваш ги на кмета, той ги дава по централите и накрая хлопват в чекмеджето, за удивление на миските.

16

Анонимен

преди 2 години

Вироса умре заедно с ГЕРБ.

15

Анонимен

преди 2 години

До 94 Кой *** ще се хвали с това, че има коронавирус?