8

Mr. computer

преди 2 години

В момента държавния апарат е съсредоточил цялата си сила във налагането на надзор над работата на прокуратурата, от което зависи живота на много от хората на високо властово равнище.

7

5 гербави трола

преди 2 години

Се правят,че са повече ! Ха ха ха ха!Смех смех смех смех направо си умрех!

6

ПРОКУРАТУРА

преди 2 години

Подсъдимите олигарси, техните адвокати и платени поддръжници НЕ ИСКАТ ДА ИМА нито прокуратура нито съд

5

Желязната маска

преди 2 години

Тук платени услуги! На гербавите по 50 кинта!Дава ги Стъки Фъстъченото зърно !!!

4

Бойко Рашков

преди 2 години

после ще ги вика ли в Районното на разпит или те не нарушават обществения ред и закона хвърляйки яйца и домати и трошейки прозорци и врати

3

мдааааа

преди 2 години

значи ония врякащите дето системата ги убива ше са там . мая общата ше се изказва .

2

Цирк!

преди 2 години

Когато нямаш какво смислено да представиш и зад теб стоят мастити олигарси и тъмни личности от прехода правиш циркове. Явно има наивници, които се хващат! Не им се връзвайте, те не са нови политици и промяната, която носят е да запълнят собствените си джобове, за нас не ги е грижа!

1

Жоро

преди 2 години

Прокопиев има запорирани "често" изкарани над 200 млн, другите в списъка са Черепа, Арабаджиев, Баневи, и много други знайни и незнайни "честни и почтени" бизнесмени, а Хаджигенчо и Дончева имат 15 дела, по които защитават срещу тлъсти пачки, тези бизнесмени, защо няма протест срещу незаконно забогатели Череп, а има протест срещу Гешев, който го разследва то накуп събрани вандалски те партии и БКП. Толкова ли ви промиха мозъците, че видяхте спасение в чалгаря, Гнома, Бабчикян и Смрадев.