19

Мм

преди 2 години

Инцидентите с руските машини ще продължат,ако не се спрат от употреба. УЖ сме с хамериканците,а ползваме руски самолети. И нз как биха могли да закупят техника,да я платят,а да нямаме самолети.Ццц Голяма прецаквация. Аз лично не бих дала пари,докато не си получа стоката. И не бих купил/а хамерикански самолети. Ще ни защитава Нато,докато не ни окупира най-много.

18

Анонимен

преди 2 години

mitia im pratil sms li?

17

Joko

преди 2 години

Изпратиха на заколение един летец за да отчетат изпълнени висок цели.В МО ин не само там е пълно с шкембе началници и чантаджии.

16

Кон

преди 2 години

Има ли работна хипотеза? Редно е да предположим, че пилотът е допуснал грешка и се е забил в морето. Въпросът е на няколко секунди, разпределение на вниманието и рефлекси. Предполагам, че е нямал достатъчно полети последно време, именно преди случката, не изобщо за 20 г. Та така. Има ли някой по темата?Светла му памет на летеца!

15

Анонимен

преди 2 години

Днес видяхме, че Фигуранта на Фигурата се интересува повече от уличната настилка в Лом, отколкото от намирането на "черната кутия" на армията му на дъното на Черно море !

14

Анонимен

преди 2 години

Да си ремонтираш бойните самолети при оня, дето е насочил ракети срещу тебе, е срамна политическа циклофрения!Питайте оня доносник агент Иван!

13

та така

преди 2 години

това трябвало , онова трябвало , много неизвестни . важното обаче е тишината от народа и партии . ако Борисов беше на власт , Каракачанов ако още беше шеф , една или две партии със сигурност щяха да опищят медиите , фигуранта нямаше да спре с обвиненията . но , сега е тишина и по някое и други вяло мнение .

12

Анонимен

преди 2 години

Генералите: Няма "кутия", няма виновни !

11

Анонимен

преди 2 години

По принцип черните кутии на самолетите излъчват сигнал с ниска честота за да могат да бъдат открити. Стандартната черна кутия на пътническите самолети излъчва 1 сигнал в секунда в продължение на 30 дни и издържа дълбочина от 6000 метра. При военните не би трябвало да е много по различно. Явно нашите търсачи ще изчакат да минат 30 дена и после ще си измият ръцете.

10

Anon

преди 2 години

Невъзможно било а кучето ми има $75 гпс каишка водоустойчива до 100 метра и 14 дена ресурс на акумулатора и ако изчезне от гпс-а приложението на телефона ми казва къде точно се е изгубил сигнала с точност до 10 метра неадекватни нещастници

9

Анонимен

преди 2 години

Ние сме в никаквото положение хем да ползваме руски самолети, хем да сме скарани с Русия. Ако не беше така, Русия щеше да помогне да се намери черната кутия.

8

Totenkopf

преди 2 години

Такива като този пенсионер трябва да бъдат съдени за Измяна към Отечеството, вкарани в затова и с отнета пенсия!

7

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Трябва да се забрани на военни пенсионери да участват в политиката, науката и бизнеса.

6

анонимен

преди 2 години

С Ф16 няма да има такива *** изпълнения.

5

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

По време на комунистическия режим като имаха много летателни часове защо падаха?

4

Анонимен

преди 2 години

ПОРЕДНИЯ ВОЕНЕН ПЕНСИОНЕР КОЙТО РЕВЕ ЗА СОЦА И СЪВЕТСКАТА ЕРА. АБЕ НАБИЙТЕ СИ В ГЛАВИТЕ ЧЕ ТОВА ПРИКЛЮЧИ.

3

Анонимен

преди 2 години

Е добре де. Всички воглаве с президента, временния премиер, партийни лидери се скъсаха да го хвалят какъв професионалист бил и колко бил опитен, пък самите експерти казват, че нямал достатъчно летателни часове. Кой е крив и кой е прав сега ?

2

Анонимен

преди 2 години

Дали е във въоръжение или не , дали са малко или не часовете инциденти стават и трябва да се предотвратяват от рано. Сега само експерти ще се изказват , как е ножело да стане , но не те са биле там .

1

знаем, че

преди 2 години

няма да бъде намерена