33

Анонимен

преди 2 години

Условно! Червените нали искаха правосъдие по високите етажи? Б.клуци! Сигурно го гласят на някой пост, щот едва ли ще живее още 100 год, за да му е условна присъдата!

32

Анонимен

преди 2 години

Мутрите през подчинената на тях съдебна система се застраховаха Овчаров да не бъде министър. Надяват се следващия министър да не разбере за далаверите им.

31

Анонимен

преди 2 години

За кокошка няма прошка.

30

Анонимен

преди 2 години

Как да осъдят КОМУНИСТИТЕ, съдът е ка техни!Помня думите на САРКОЗИ: НЯМА НА СВЕТА ПРОКУРАТУРА, КОЯТО ДА СЪБЕРЕ ГОДИНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ СЪД!

29

хард

преди 2 години

Някой помни ли като сдаваха властта на Борисов, как *** напъхаха 7-8 Висши Съдии в ВСС, как изпратиха в посолствата в чужбина над 20-30 техни доверени лица и как най-накрая най-нагло си ГЛАСУВАХА ЗАКОН ЗА НЕННАКАЗАНОСТ ПО СЛУЖБА! С две думи от страх от ГЕРБ, си бронираха задниците със закон! Защо никой не ги говори тези неща и защо се забравят!Искате осъдени? Е, как да стане бе господа? Така ще е винаги, когато *** идват и си отиват от власт. Хайде Кьовеши, къде си? Лустрация!

28

хард дo 27

преди 2 години

Винаги съм се чудел какъв факир трябва да си за да умееш да лавираш между Русия и Запада. Първо в БГ Московската агентура си има корени, а Запада трудно може да ни се довери на 100%! Лесно е със Запда, защото каквото и да направиш няма да платиш с живота си, докато трудно може да се каже същото ако играеш хард С Русия. Просто , ценностна система. Затова и ги имат за диваци, въпреки напъните да се изкарат Европейци. Та, относно Борисов,..ДА,...по-успешен политик от него в новата си История нямаме

27

бай ганю

преди 2 години

сякаш бивш или настоящ политик няма шанс да бъде осъден у нас на ефективна дългосрочна присъда

26

Анонимен

преди 2 години

Мислете хора!!!!! Тия ни превземат отново, ще страдаме скоро ,нагли комунисти

25

Анонимен

преди 2 години

Иначе не управлява БСП с другаря нееееее те са за България милите за милиони левове,условна ъъъъъъъъ ??????

24

Анонимен

преди 2 години

До 17 " Хард" Този да! И Борисов също! Съгласен ли си мен?

23

Сготвени избори

преди 2 години

Гласувайте хора не с машини с гълъби утре ще ви кажат и как да дишате а руменчо с УСЛОВНА!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Отчува си децата с шашмата от Москва. И накрая условна присъда.!!! И за какво бе това следствие 15 години за една условна присъда ??????

21

Помнещ

преди 2 години

Ами ето поредното доказателство,че власт на власт око не" вади"! Толкова " министри съдиха" И всички се отказваха " невинни" през годините! И днес,31 г,нямаме осъден министър,депутат.и управляващи в ешелоните на властта!Цветелин Кънчев не го броя! Неговото беше кокошкарско изпълнение! Ами точно това трябва да се промени! За това ни побутват и ЕС и САЩ! Гешев се оказа поредната пионка на силните на деня! Скалъпи процес срещу Иванчева,който днес се оказа балон! И? Трябва да се изчистим вече!

20

Анонимен

преди 2 години

Хахахахаха ха-ха-ха хахахахахахахаха

19

sorry

преди 2 години

Р.Овч. невинен,Овчаров крал,крал,че се ооосрал-невинен.В България този дето краде,не плаща сметката,сметката се плаща от работещата рая!До нови срещи и до нови избори,работеща рая!

18

Ха-ха-ха

преди 2 години

Фигуранта трябваше да го вземе за съветник на Янев...

17

бг правосъдие

преди 2 години

куче влачи диря няма .... и накрая крадеца невинен

16

Анонимен

преди 2 години

Бълха го ухапала, но поне има известно морално удовлетворение.

15

хард

преди 2 години

Този е за няколко доживотни присъди. Някой пита ли го какво договори в Москва за цената на газа, която ушанките ни вдигнаха двойно при положение,че имахме договор за още 2 години на цени от 120 Евра. Тоз отиде в Москва, при закрити врати и подписа за 250 евра. Продажници! Това са *** и продажници от близкото пост социалистичско време. И сега с новото попълнение от ИТН със дългун, се надяват пак да вкарат държавата в лапите на диваците със сърпа и *** от Азия.

14

Анонимен

преди 2 години

Мухаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа.....Дългият Инкасатор-за откраднати 25 милиона/а неговите Врътки са за стотици милиони/ на 2 години условно. Къде моа се уреда да открадна 1 милион. Съдът ще ме вероятно похвали. Закриване на българския най-хуманен съд. Искаме Румънски...