118

дедо

преди 2 години

Пълна забрана на деца за субекти без образование. Проверка на доходи,стаж и работа. За амофна маса и пълнеж няма място на света !

117

.

преди 2 години

"Не ме е страх, просто съм като стомана и не ми трябва ваксина, не ми трябва нищо. Ваксините са за такива, които се плашат", споделя един от ромите, застанали пред нашата камера." - браво на роуминга! Жив и здрав да е! Точно така трябва да се разсъждава!

116

анонимен

преди 2 години

Не разбрах защо са по-умни от нас - защото живеят наистина скотски, са по-умни ли? Това е просто извратено мислене. Между тях има и умни, да се спретнат и да си оправят сами живота.

115

Анонимен

преди 2 години

защо ми изтрихте коментара? кое не ви хареса

114

Анонимен

преди 2 години

До Не ..подражават те на нас ами ние на тях. Вместо да разберат че с по малко деца ще имат по добър стандарт те тръгнаха да раждат деца за пари но и други жени взеха да правят така, не само в ромските гета не се спазва чистота ами и на другите места стана *** и кражби и клевети и всякакви злини се навъдиха в либералната демагогия.

113

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Неваксинираните, ако попаднат в интензивното, лечението да е за тяхна сметка.Като не могат, да се лекуват в къщи, с махленската врачка.Стига сме плащали за разни мързцеливци и умници.

112

Джелезобер

преди 2 години

Къде се дена бе брато?За 90 кила стомана, знааш ли, що пара ше земем!

111

Анонимен

преди 2 години

До един Медицинските сестри и акушерките в ромските махали трябва да да от тях самите за да имат доверие а това важи и за медиаторите.

110

Анонимен

преди 2 години

До анонимен ...122 Да но да спрат да ходят по моловете и хипермаркетите ако не носят маски докато и ние носиме, а също така да не стоят без маски в градския транспорт не стига че се возят безплатно на практика както итока им плащаме и транспорта..

109

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

преди 2 години

здравният медиатор в РЗИ-София Христо Николов боцнали децата ще каже ли?

108

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрахте ли защо ромите са етнос с над 2,000 години! Да не се окаже, че са по-умни от нас?!

107

анонимен

преди 2 години

Един е прав само в последното изречение. С подобно мислене ще ги хрантутим просто докато самите ние не се споминем. Никаква агитация за ваксиниране, като не щат, тяхна си работа.

106

анонимен

преди 2 години

Кое му е спорното - и те са си виновни, векове тук и какво - едно нищо. Ами аз ако пищя денонощно как съм гладен и как няма кой да ми храни безбройните дечурлига, ще ми кажат ами марш на работа, а другит ще ме намразят. ? Тук - там има измъкнали се, ами нека те да направят нещо за етноса си, а не само да реват къде ли не.

105

един

преди 2 години

Тук има едни коментари, дето преливат от възхита за тарикатщината и находчивостта на ромите. Истината е ужасяваща - масата живее при непоносими условия и направо скотски. КОЙ Е ВИНОВНИЯ, Е ДОСТА СПОРНО. Имах приятелка, дето работеше като сестра в такъв квартал и съм чувал за меко казано, неща, дето няма как да ги напиша. В крайна сметка имат огромна държава и като не са доволни от нас, може да си идат, доколкото знам, дори тя ги викаше преди години.

104

анонимен

преди 2 години

Здравите кат стомана ни влекат на дъното с детска смъртност и ниска продължителност на живота. Може би не само те са виновни, но все пак са тук от над седемстотин год. Всъщност са световен проблем и който го разреши, поне у нас, е за Нобел. Някои страни, като Испания, са решили проблема - да вземат наготово това, което може и у нас. Основното е да се накарат да работят, на първо време, а не образованието, защото второто е по-труден и невъзможен засега проблем.

103

хах

преди 2 години

То българите не се ваксинират, те тръгнали да разискват за индианците!

102

Предлагам,

преди 2 години

за всеки ром с ваксина,по-една каса бира,както по-време на избори!

101

Германец

преди 2 години

Като цяло същите аргументи, като професорите тук :) Няма как, все пак 80% сте... как да го кажем... особени :)

100

минаващ

преди 2 години

Ваксинирайте ги сичките,че иначе ко ши прайм без роми.

99

Маските ВЪН 1

преди 2 години

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боoклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци...