20

Анонимен

преди 2 години

Константин велики е роден в днешна Сърбия, ама не е сърбин, а римлянин.

19

анализатор

преди 2 години

Проблема е, че отговорят ли на нашите условия, техния елит трябва да се самообезглави ритуално. Това е цяло държавно формирование на база анти-българизъм. Признаеш ли си, де факто спираш да съществуваш, затова и им е такъв голям зор. Просто няма как да стане.

18

Анонимен

преди 2 години

Браво!

17

бай Таци

преди 2 години

Здраво дръжте Заев за тaшyнгерите, и стискайте, дорде не кажат чврък!Ей тогава ще се предаде македонизмът!!!

16

Тикволандия

преди 2 години

До Сомалиец: Напротив - точно обратното е ставало - насила са карали българи от Пиринският край да се пишат македонци. Това е една от големите грешки на българските управници по времето на Георги Димитров, но вината не е само тяхна. Имало е и натиск от Москва, от Йосиф Висарионович.А има архивни кадри, от които се вижда как в Скопие са посрещали българската войска като освободители. Сига всико трябва да си дойде на мястото.

15

Анонимен

преди 2 години

Не може да ми пука по-малко от това, какво мислят за позицията ни в европейските институции, ако зависи от тях ще заличат всичко българско.

14

Браво

преди 2 години

Албански Фиромистан рамо до рамо с Тюркюрдландия вечно пред портите на Европа!

13

Анонимен

преди 2 години

До Сомалиецомо илинден е креация на българската държавна сигурност,чиято цел е да изкара македонците в българия пияници и ***...в цялата територия на страната има македонци от варна през бургас,русе,плевен,пловдив,софия и т.н.,които са едни добри граждани и данъкоплатци и искат свободно да изявяват своята македонска етническа принадлежност.

12

Анонимен

преди 2 години

Стига сте тормозили македонците

11

Анонимен

преди 2 години

До 11Що пишеш на българо сръбски ? Нали твърдите, че Кирил и Методи били Македонци? Аз не знам да са писали вашия език ? Защо говорите език *** ?

10

Анонимен

преди 2 години

Мкедония е една географска област до 90-те години, когато е призната за държава. Какъв Гаце да не говорим за цар Самуил ги гонни?

9

А сега

преди 2 години

Зоране ,пътник си...!

8

Анонимен

преди 2 години

До 8 Смешкоо до колкото знаем в Пирин е имало македонизация .... а не Българизация Клоун

7

Сомалиец

преди 2 години

Т.е., да признаят, че в В Македония има българи, но да не казват, че в България има македонци? Искате ли да пуснем запитване сред хората в Пиринска Македония как се САМОопределят? Знаете ли, как са съветвали с бой в участъка някои техни дядовци, за да се запишат като българи?

6

бай Лазо

преди 2 години

Дръжте здраво Заев за кyмболитe!!!

5

Анонимен

преди 2 години

'' България потвърди своето не за РС Македония '' ......................... аз ви казах, че фигуранта няма да ни предаде, вие говорите глупости ... фигуранта е железен. По-скоро Бойко беше готов да се съгласи ...

4

Анонимен

преди 2 години

Единият евродепутат миого беше ядосан. Че сме гласували Не. Не било на европейско ниво нашия скандал. Еййй льохманн, защо не каза същото, когато Гърция поиска смяна на името на държавата.... което беше огромно унижение. Тогава мълчахте? А вие гърци ?Защо не ни подкрепяте ... нали и вие бяхте така до преди време ? Оправихте си кашата и сега мълчите... пробити гърчоля

3

ognyanz

преди 2 години

Имаме обща история. От тях се иска да признаят това, да го отразят в учебниците си, да не дискриминират тези в РСМ, които се считат за българи, и всичко ще си дойде на мястото. Ясно е, че не е лесно. Техните историчари и политици с години са се упражнявали в анти-българизъм, израснало е цяло поколение, на което са му разправяли, че българите са татари, окупатори, фашисти и т.н. Така че да не чакаме бързи резултати. Зоран Заев поне се опитва да намери решение, приемливо и за тях, и за нас.

2

Анонимен

преди 2 години

Най - сетне едно адекватно решение!А вардарските българи, само ако знаят от какви беди ги спасяваме, като не ги допускаме в тоя мракобесен съюз, щяха да ни целуват всички крайници по няколко пъти със сълзи на очи, задето сме ги оттървали.

1

Анонимен

преди 2 години

НЕ тия разколници и нехранимайковци дето само на плюят