36

Негативна селекция

преди 2 години

Вместо първо да си ваксинират собственото население те продаваха ваксините си чужбина с рекламни цели за режима. От царско време, та през Ленин и Сталин и досега, животът на обикновения руснак не струвал пукната копейка. Дъвъйбъ във великата нация-стадо в скотобойна,което е влюбено в касапина си! Утре ще е друг и пак ще е същото!?

35

Реалист

преди 2 години

То и в Дания е така, показваш си коронапаса и влизаш. Вариантите са 3, преболедувал преди не повече от 180 дни, отрицателен тест на всеки 3 дни или ваксиниран. Тестовете да безплатни даже за чужденци.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 Русия се провали с гръм и трясък по всички показатели свързани с управлението на кризата: има най-много жертви от всички държави: 600 хиляди, има едни от най-малко ваксинираните общества, ваксината им се оказа пълна партенка, "лидера" им се кри една година далеч от общество, а тези, които искаха да съобщят за реалното положение в болниците падаха от прозорците. Това е истината. Останалото са небивлици, на които не вярват дори и тези, които ги приказват!

33

Анонимен

преди 2 години

За разлика от много европейски страни, Русия не наложи блокирането на граждани по домовете, на производства, промишленост, строителство, на културни и спортни мероприятия, когато миналата есен беше засегната от втора вълна от инфекции, тъй като руските власти добре разбираха, че подобен тип мерки ще съсипят икономиката и ще влошат психологическия климат в обществото.

32

Анонимен

преди 2 години

Пак ми обяснявайте колко свободни са руснаците и как там е нещо по-различно от Западна Европа или Северна Америка.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 "Руските ваксини се оказаха най-надеждни и най-ефективни." Руската пропаганда от ден на ден все по-некачествена става ....

30

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аз не и вярвах, а бе една рускиня, избягала от путиновата диктатура, която към 2013 ми каза, че ще се случи това, което пише в тази статия. Същата жена бе първият човек, който ме въведе подробно в истината за еврейският произход на Путин.

29

Анонимен

преди 2 години

Путин няма вина за това, че в България са на мода заглавия от типа "Заведенията в Москва отворени само за хора с QR код". Путин няма вина за това, че българите четат само заглавията от типа "Заведенията в Москва отворени само за хора с QR код" и веднага започват да го заплюват. Оказва се, че заглавието би трябвало да изглежда така "Заведенията в Москва са отворени за хора с QR код, за ваксинирани и за преболедували"

28

Анонимен

преди 2 години

Руските ваксини се оказаха най-надеждни и най-ефективни. Десетки милиони хора са ваксинирани в цял свят и дори в Аржентина с руска ваксина са ваксинирани повече хора отколкото в Русия, и досега няма нито един случай на странични ефекти извън описаните, да не говорим за смъртен случай. Докато от западните ваксини хората измират като мухи.

27

Анонимен

преди 2 години

В Белгия несъгласните с мерките и политиката на правителството по отношение на ковид 19 вече ги убиват.

26

.

преди 2 години

До Анонимен 16 - благодарение на Божията милост няма да са всички.

25

ДртПрч

преди 2 години

Колко ли е трудно да си изкараш ковид сертификат с QR код в Москва? Предполагам, не по-трудно, отколкото тук. Вече го направих.

24

У нас

преди 2 години

Само с IQ резултат над 90. И заведенията ще се изпразнят.

23

Анонимен

преди 2 години

До Патриот Понякога се чудя такива като теб дали са зевзеци, на които им е МНОГО скучно и се опитват да си разнообразяват ежедневието, или просто ви събират от някои институции ...

22

Анонимен

преди 2 години

Защо ще фалират, след като на гражданите се предлагат цели 3 възможности да посещават ресторанти: от 28 юни посетителите на ресторантите ще могат да представят или QR код, показващ отрицателен тест за коронавирус, валиден в продължение на три дни или доказателство, че са били ваксинирани или, че са били болни от коронавирус през предходните шест месеца. Щом ти се ходи на ресторант, а не искаш да се ваксинираш и не си бил болен, направи си тест за коронавирус.

21

Анонимен

преди 2 години

Все повече рестрикции ще има за неваксинираните. Нормално, те са опасни за общественото здраве.

20

Анонимен

преди 2 години

не го виждам на изборите как ще бъде преизбран с подобни подходи

19

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая пропаганда, Не разбрахте ли че хората няма да жертват здравето си за каквото и да било, да не говорим за да идат на заведение. Не усещате ли,че ставате смешни.

18

Totenkopf

преди 2 години

Това е болшевишкия рай!

17

славянин

преди 2 години

Резултатът ще бъде масови фалити на заведения заради ид.отщините на властите!