13

Истина

преди 2 години

Докато администрацията на Байдън не спре с проислямската протерористична антисемитска антибиблейска политика на ислямиста Обама в полза на ислямски терористични неонацистки режими като Палестински, Ирански и др.и не спре всяка ислямска и комунистческа инвазия в САЩ,не спре финансиране на ислямския терор и противозаконно непризнаване на земята на Израел, освободена от 1967 и не спре да принуждава Божия народ Израел да подари още земя на ислямските терористи,САЩ ще бъде под Божия гняв и проклятие

12

Тръмп беше прав:

преди 2 години

Те не идват за мен-те идват за Вас!Аз съм само на техния път!

11

Факт

преди 2 години

При управлението на Комрад Байдън в САЩ е АНАРХИЯ! Демонратите пуснаха 300 000 престъпници от затворите да гласуват за тях и сега стратегия правят!

10

#TrumpFOREVER

преди 2 години

Убийствата в 37 американска града са нараснали с 18% спрямо миналата годинаРазбира се! Миналата година имаше истински президент родолюбец и бизнесмен, републиканец. Сега има едно бидЕ, инсталирано от дийп стейт, чиито памперси се сменят от демон-РАТската партия. Но, разбира се тези факти няма да ги видите в ЦвиЕнЕн. А зависимостта е ПРЯКА. И ще става МНОГО по-зле. Но, бидЕто ше си вади планове от памперсите, курванът ще си върви, и кучетата ще си лаят. Не се бойте, нищо няма да се промени.

9

Анонимен

преди 2 години

Оръжейното им лоби е над правителство и президент. Когато се справят с него, и започнат малките деца да ходят невъоражени, тогава може да се говори, че има някакъв старт на тази борба... До тогава си е Кънтър Страйк...

8

Анонимен

преди 2 години

Хаха, това поражда СМЯХ. Точно той който остави BLМ и какви ли не други да рушат и убиват, точно той имал план за борба с престъпността. ДемоН-РАТ = престъпност и беззаконие.

7

Анонимен

преди 2 години

Ще ги умори той с глад :Д безработица, високи цени, високи данъци :)

6

До 3

преди 2 години

Ами щом общо са 18%, и вземайки предвид казаното от теб (в което аз също съм убеден), можем долу-горе да си представим какъв е процентът в тия градове !

5

Ама

преди 2 години

Ква стана тя, уж демагокрацията много хубаво нещо, пък.... ! Но, важното е, че бляк лайф маедър, ....нали, г-н Байдън ! А другите ги за е би !

4

Анонимен

преди 2 години

Джо Байдън и стратегия :)

3

Ми добре

преди 2 години

Тези се сетиха, че имат и заден двор.

2

Анонимен

преди 2 години

ахахаха, да не е първи април днес! ахахаха, престъпността се увеличи само в градовете управлявяни от пишмандемократите, защото намалиха бюджетите на полицията и позволиха на марксистите от амтифа и БЛМ да крадат, чупят, палят и рушат на воля. Сега същите, щели да се борят с престъпноатта. ахахах Веднага повярвах! мда!

1

байо

преди 2 години

Джони Би да припада. Оле!