11

Анонимен

преди 2 години

До ГошоКъде къде е по-добре да ходиш на работа и да си на загуба. При наем в Софето 700 лв. и билетче за градския 1,5 лв. направи сметката.

10

запознат

преди 2 години

До Гошо,Е как да му се работи на човек за жълти стотинки ве?

9

Гошо

преди 2 години

До Анонимен7Много си далеч от истината Пълно е с депресирани при нас и то точно защото не им се работи

8

Анонимен

преди 2 години

"Ами тези на които нищо не е подарявано и знаят как да оцеляват в трудни условия. Точно като нас."- Хахахахахахахаажхаха. В моме та в който това стане, ще се колебайте да м и беси е по улиците, ще убива в и ядем децата на съседите си, само и само да се наложи.. .

7

Анонимен

преди 2 години

Когато са ти задоволени всички основни потребности, почваш да разсъждаваш над други неща, ценности, екзистенциални мисли, имаш мечти, които не винаги можеш да осъществиш, имаш избори, а е трудно да избереш. В бедните държави като Бг като мислиш от сутрин до вечер за насъщния , където нямаш избори и дилема, не ти остава време за депресии, за философски въпроси, за мечти по-големи от и по далечни от пъпа ти.

6

Анонимен

преди 2 години

Е то в Западна(ла) Европа винаги са си били откaчалки. Малко са дръпнали през Ренесанса благодарение на това, че са започнали да кpадат от други култури, и после са продължили така до където могат, ама вече няма кво да се кpаде и затова от доста време го карат на стара слава.

5

Анонимен

преди 2 години

аз пък си жулиа парцуцата и ме боли *** за европейцити

4

Анонимен

преди 2 години

Парите не са всичко. Добре платени затворници. Запада е тотално деградирал. Идва време за плащане на сметката. Трилиони дългове и изкуствен създаден стандарт. При задаващия се световен колапс познайте кои народи ще имат шанс за оцеляване? Ами тези на които нищо не е подарявано и знаят как да оцеляват в трудни условия. Точно като нас.

3

Анонимен

преди 2 години

Въх, не думай! В Германия най-висок процент? Не мога да си представя защо. Нали там животът е идеален?

2

Анонимен

преди 2 години

Кви 6%? Аз не познавам човек, който да не гълта антидепресанти като тик-так.

1

Анонимен

преди 2 години

От системата е. Начинът на живот е на съвременния човек е сбъркан изначално. Всичко е грешно и сбъркано. Сбърканата система произвежда сбъркани хора и поврежда нормалните. После всичко ненормално става нормално и хората му свикват и не могат да правят разлика.