66

Анонимен

преди 2 години

О колко жалко нямат работна ръка от кошари като българите, ами да свържем черно, че няма да слугува ме на клошарката лизи в нейния собственоръчно създаден ад!

65

Анонимен

преди 2 години

До Естествен подбор - "В чужбина отиват не кадърните българи, а само онези, които не успяват да се реализират в България." .....Да, наистина в чужбина отивас само "НЕ ..КАДЪРНИТЕ" българи!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Кадърните българи в България са абсолютно мнозинство начело с дълбоката провинция и етносите на квадрат!:))))))))))))))))))))))

64

Анонимен

преди 2 години

До 65Да, така е, особено такива българи като тебе са много цивилизовани. Такива като тебе са под всяка статия с безценното си мнение за българите............Лицето на държавата не можеш да го скриеш колкото и балканско остроумие да имаш в наличност.

63

анонимен

преди 2 години

СЕГА И ЗА АНГЛИЧАНИТЕ ЛИ ДА МИСЛИМ ЩОТО СА МЪРЗЕЛИВИ И НЕ СЕ ХВАЩАТ НА ТЕЖЪК ФИЗИЧЕСКИ ТРУД И НЕ ИСКАТ ДА СИ ИЗКАРВАТ ХЛЯБА ВИСЕЙКИ НА СКЕЛЕТО НА СТРОЕЖА. ТЕ МОГАТ САМО НА БЮРО ДА РАБОТЯТ И ВИСЯТ НА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ПОСТОЯННО. ПОМОЩИТЕ ИМ СА ТОЛКОВА ГОЛЕМИ, ЧЕ ЖИВЕЯТ ПО ДОБРЕ ОТ РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ И СИ ПОЗВОЛЯВАТ ПОЧИВКИ ПО ЦЯЛ СВЯТ.

62

до 66

преди 2 години

Да, така е, особено такива българи като тебе са много цивилизовани. Такива като тебе са под всяка статия с безценното си мнение за българите.

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42........Ксенофобията се увеличава, но само към славяните. Черните, индийците и пакитата са като богове там............Българската чалга е истинската "славянска" музика, нали.:))))))))))))Да подам ли още примери за "натурално Славянство"?:))))))))

60

Анонимен

преди 2 години

До ъъъ 63......Заради ксенофобията и расизма си, сами се простреляха в крака и то по начин, по който няма връщане назад.....Не, не се застреляха в крака но отстреляха някои "български славяни" в гъ............:))))))))))))))))

59

Анонимен

преди 2 години

До ЩЕ СЕ НАУЧИМ ! 62.........Веднага щом чуят, че говоря на чужд език, чувам как казват зад гърба ми: ?ш...н чужденец Ето това е основната политика на англичаните ! ! !.....На дали са толкова мнителни колкото болната фантазия на някои хора от България с неясен произход и наследствено обременение.:)))))))))))

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65Обърнаха гръб на 500-милионен пазар и цивилизовани граждани...........Дали наистина всеки българин е цивилизован, много спорен и относително фрапиращ въпрос.:)))))))))))))Англия е най-доходния пазар за Европа така че хленченията насочете някъде другаде.:)))))

57

Анонимен

преди 2 години

Обърнаха гръб на 500-милионен пазар и цивилизовани граждани, да търгували с комънуелта си, демек колониите си. И какви специалисти очакват да дойдат от Гана, Ямайка и Папуа? Освен специалисти по бананите не знам какви други специалисти ще намерят там. А като почнат да ходят по строежите, ще се сетят къде са лошите европейци.

56

ъъъ

преди 2 години

Във Великобритания тепърва има да става все по-интересно. Заради ксенофобията и расизма си, сами се простреляха в крака и то по начин, по който няма връщане назад. Целият ЕС си отдъхна от простотиите им (конкретно на Англия). Шотландия, С.Ирландия и евентуално Уелс са масово фокусирани в обявяване на независимост и връщане в ЕС. Населението в югоизточната част на Кралството да му мисли, че скоро хич няма да е обединено.

55

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 2 години

Веднага щом чуят, че говоря на чужд език, чувам как казват зад гърба ми: ?ш...н чужденец Ето това е основната политика на англичаните ! ! ! Те не желаят евтина работна ръка която ще понижи техните заплати ! А ако е добре платен труд , не допускат да е за източно европейци . Те си уважават и желаят пакистанци и индийци .Към източно европейските туристи отношението е същото - да не говориш чужд език на обществено място у тях . . .

54

Анонимен

преди 2 години

До Естествен подбор 59.....В чужбина отиват не кадърните българи, а само онези, които не успяват да се реализират в България......И в България всичко цъфти, връзва и прогресира, такива таламти няма никъде във Вселената.:))))))))))))))))

53

Анонимен

преди 2 години

Това си е тяхна работа и не ме засяга. Да се оправят...

52

Естествен подбор

преди 2 години

В чужбина отиват не кадърните българи, а само онези, които не успяват да се реализират в България.

51

Само питам

преди 2 години

Защо работниците в източна Европа са най-ниско платени и са принудени да ходят на гурбет, след като са граждани на "достойни" страни, членки на ЕС. Защо българските и румънски учители, инженери и лекари са в пъти по-лошо платени от берач на ягоди в Англия?

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56Защо ли?.......Ми, ми Митьо лърк тодай...:))))))))))

49

Анонимен

преди 2 години

Нека да работят розовите прасенца. Иначе българите в Англия на трудовия пазар са ниво под индийци и пакистанци. Защо ли?

48

Анонимен

преди 2 години

Англичаните били такива и онакива а българите в България защо масово пекат торсото на гръцко и турско море вместо българското?!?!

47

Анонимен

преди 2 години

Пьотр в Украйна нямаше да пътува по един час до работа, щото най-вероятно нямаше да има работа. Нямаше да плаща скъпа детска градина, защото щеше да си ги гледа в къщи, докато стои без работа.Айде стига сълзливи статии, англичаните ще оцелеят дори и след глупавия им брекзит, ние да му мислим.