123

Анонимен

преди 2 години

Кметът на Сметли, Месю Суджук дьо Керестлиев твърди почешан интерно буцата по главния мозък минавайки с инструмента надлъжно по край гръбнака. Акцията минала на спрей дабълЮ фортъ без да охки, даже попитал колко чини спрея

122

Dinosaurus

преди 2 години

"на служебния кабинет знаете какви са му правомощията". Ние знаем, ама самия кабинет не знае. Обаче успя да пастраши изборите - машини няма, софтуера не е сигурно защитен, алшифицирането на вота е 'по презумция", контрол е невъзможен, секциите в чужбина са повече отколкото в Б-я на глава живущи, луди пари отиват за командироване на представители в избирателни комисии и транспорт на машини. А БСП всъщност завзе властта и избори не им трябват, служебните послушно ги саботират

121

Анонимен

преди 2 години

Служебниците не са излизали от предизборна полемика, те влязоха с такава от ден първи на власт! Бойко не е цвете за мирисане, но от ченгета и п.едали ми идва повече!

120

Анонимен

преди 2 години

До помнещПровери дали не си го прочел това в някой от сайтовете на Бабикян. Или аз съм го пропуснал. Виж дали няма в горния край на статията надпис "fake news"? Малкия и средния бизнес нямат мужда от ДЪРЖАВНА банка!!!!! И сега проектите се оценяват от специалисти в частните банки! Това "творение" на Костов трябва да се махне. Както другото му, монополната държавна Здравна каса.

119

Анонимен

преди 2 години

И аз искам да съм близо до народа и да работя в негова полза. И аз искам да отида на събор с 3 джипки на НСО, с гавази колкото бяха около Пеевски в родното ми село. И аз искам да ми подарят портрет. И аз искам да отпусна от парите на данъкоплатците за благоустрояването на родния ми край. Както едно време правеха соцголемците. И аз искам да пусна вълци да пазят кошари като митниците, данъчното и полицейските управления. И аз искам да пускам кьорфишеци за каквото си искам без са ги доказвам.

118

Анонимен

преди 2 години

Аз пък най-харесвам коментарите на гербавия *** Диана! Обожавам да и чета тъпоумните опити за разсъждения! Докато има такива като нея (ако изобщо е "нея"), България ще пребъде! Защото пpocтотията е непобедима и неунищожаема!

117

Анонимен

преди 2 години

Янев беше с джипа Тойота Ландкрузер.

116

Анонимен

преди 2 години

БКП форевър, няма страшно! Който и да дойде на волана - БКП!

115

Анонимен

преди 2 години

Ами то от всички министерства крали милиони ,но все още никой не е арестуван

114

помнещ

преди 2 години

Ами,ето че нещата които ни представи Служебното правителство,се оказват истина! Четох и четох,и никъде не прочетох.Някоя фирма получила огромен "кредит"пт нБЗР все пак върнала на куп 40 милиона български левчета!-:)) И тези пари,се надявам,да отидат наистина по предназначение! Малък и среден бизнес! -:) Пожелавам на много млади българи,да получат най после спокойно и свободно кредита,за техният бизнес! -:) СПравителство им помогна това да се случи! -:) И моля ви българи.ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО!Имазащо

113

Избирателно

преди 2 години

Нека Янев каже, защо не проверяват обществените поръчки по евро проекти. До една са незаконни, но не ги пипат, защото комyнягите са в купа.

112

Диана

преди 2 години

Популист и *** - говори си общи приказки като баба на внуче...И този се е ангажирал с държавата, значи...Много ангажименти, много чудо! Държавата не може да се ангажира, тя може само да се грижи, а за такива като Янев - само да слугуват! Ангажирал се той! ***!...Разбира се няма да отговаря на въпроси на Борисов! Защото нищо не знае по въпросите, но знае да лъже и манипулира...БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

111

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ПРАВ Е ЯНЕВ ПЕНСИОНЕРА, ДА ВЛИЗА В ПРЕДИЗБОРНА ПОЛЕМИКА С ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИК КАТО БОРИСОВ Е НЕСЕРИОЗНО.

110

Анонимен

преди 2 години

Като не епредизборно , зашо обикаля села и паланки . Работата му е само избори не предизборни агитации .

109

Анонимен

преди 2 години

Браво , ще направим опит . Това не е обещание , така че няма да стане.

108

Анонимен

преди 2 години

Борисов се опитва да напомни за себе си, защото не е свикнал да не е център на вниманието. Това няма да му помогне и при следващия главен прокурор ще има съд и затвор.

107

Анонимен

преди 2 години

Много се нароиха джипковците напоследък :) Тоя зелен чорапогащник тръгнал из страната по агитации с 5джипа и 15 пазвантина. Баш Чалгаря с три джипа и 9 горили отиде миналата седмица на среща с 60 студентчета :) ББ сам си караше колата и не му трябваха пазачи.

106

шимпанзе от ИТН

преди 2 години

До Слабоумен Тикволюбец......пфффф помоли шимпанзетата сценаристи да ти дадат някое друго листче бе чалгарино.

105

Едно СРС

преди 2 години

До Анонимен"Янев, имаш ли още чувството, че някой те подслушва?" - Р. Радеф: Стефчо имам чувството, че някой ми ака в гащите...това вътре мм.. не е мое сякаш. Ст. Янев: Щом е така шефе, ще наредя на Бойко да открие злосторника. Р. Радеф: Абе ти невятен ли си? Как Бойко!? Ст. Янев: Бойко пРашков имах предвид. Р. Радеф: Ох изправи ми се "косата", по-внимателно, че ще ми докараш инфаркт.

104

Ломски

преди 2 години

Хайдееее. Още един бибитко-джипко.Смееше се на Борисов, че се разхождал и давал обещания.....Гарантирано от новите управници.