13

Георги Илиев Митев

преди 2 години

Епиграми : 1 . След Девети заспа комунист , след Десети се събуди реформист . 2 . Престори се на десидент - за пост висок е претендент . 3 . От рублата отървани - за еврото заковани . Лъвът балкански залиня , но ни пораснаха крила . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2014).

12

Анонимен

преди 2 години

tova slujbogonsko voenno lakomo pravitelstvo s ubiici si igrae na voenni igrichki korenchovi...a bulkite im barzo barzo praviat pachki, trupat imoti, bogatstva, luks limuzini, luks sastoiania redom do ujkim slujbogoncite comediini shutove :-)))

11

Гражданин

преди 2 години

Има .......... По-голяма глу.пост не бях чел скоро. А, всъщност, с шепата червени кметове сигурно има.

10

На подсъдимия кмет

преди 2 години

несебърски не му дреме.Той стана мултимилионер от кметска заплата, а накрая и да го осъдят, ще изгори някой малък бушон.В Община Несебър се въртят мнооого милиони, а презастрояването е във бурно развиние.

9

Иван

преди 2 години

Янев, май нещо си се объркал! Що не си прочетеш заповедта за назначаване? Да направиш справка в Конституцията и да си посипеш косата с пепел. Щото скоро ще видиш "Дайте шанс на радев" поснато на увисналия бюст на пчеличката.

8

Анонимен

преди 2 години

Брюксел не дава пари на военни режими и убийци изчегъртвачи. Ако ви даде милиарди на вас, трябва да даде и на Башар Асад милиарди, и на Ким Чен Ун милиарди и да вдигнат санкциите срещу Путин. Ще видите европомощи на кукуво лято.

7

Надблюдател

преди 2 години

Тия счупиха нагломера! Освен да се окопават във властта и да "чегъртат", с друго занимават ли се? Планът за възстановяване кога ще направите бе, "невнятни"? Гърция вече получава 30 милиарда от ЕК за възстановяване, а правителството на Фигуранта Радев ...0%! Ако беше Борисов , досега пътека да е направил до Брюксел!

6

Анонимен

преди 2 години

Член Първи - Надпартийното правителство е единствената партия в България.

5

За 5

преди 2 години

Господи помилуй ти В коя държава живееш? Нещо за конституция да си чувал така?? За 30 години кога си чувал ти служебно правителство да подготвя законодателни промени-при положение че според конституцията законодателния орган е само и единствено народното събрание.не служебното правителство а народните представители са тези които внасят предложения за промяна в закона.И първата работа на народното събрание по принцип е да излъчи ново правителство.

4

пликче касичка

преди 2 години

ами ше има , нали всички които назначихте са ваши хора . смеят ли да мислят различно от зеления чорапогащник .

3

Извод

преди 2 години

За 2 месеца искат да направят от слона динозавър.

2

bbb

преди 2 години

До Господи помилуйЩо пишете групости, казано е, че ще подготвят ПРЕДЛОЖЕНИЯ, за промени в законодателството. И ако не знаете, преди 2000 год. в общините оставаха част от данъците на работещите в съответната община граждани, докато сега всички пари са централизирани в София и се отпускат според която партия е на власт и кмета от кои е!

1

Господи помилуй

преди 2 години

Тия сега и закони щели да правят!?!? Чакайте бе ей закони се правят от народното събрание а не от правителство още по-малко от служебно такова. Утре какво ще отменяте конституцията ли???