17

Анонимен

преди 2 години

Представете си някой, който не гледа телевизия и изведнъж види всичките тия хора с тия странни маски около него и си помисли "какво правят тия олиго френи?"

16

ТЪЖНА ГЛЕДКА

преди 2 години

Малцината ковиваксъри още не могат да проумеят че основни клиенти на ваксите са нискоинтелигентни и наивни хора. Няма и да разберат, понеже не са им го съобщили официално от телевизора, а друго средство за информация те не признават.

15

do 9 Владо

преди 2 години

За жалост си абсолютно прав. Българите освен, че сме най-депресираната и нещастна нация, най-млади мрем, успяхме да отбележим печален рекорд при смъртността от Ковид, и на интелектуално ниво сме се оплели в теории на конспирациите, както никоя друга държава в Европа. Надежда и аз не виждам. Напротив, ще пропадаме още и още. Всички статистики са срещу нас.

14

Анонимен

преди 2 години

Българското медицинско образование превъзхожда западното и американското в пъти. Не разбирам защо се чудите, че истински лекари не желаят да се ваксинират.

13

Анонимен

преди 2 години

Вярно е че голяма част от лекарите бойкотираха имунизацията, което говори за нивото на българските лекари. Познавам общопрактикуващи лекари които не желаят да се ваксинират не само себе си ами и пациентите си. Лъжат ги че от РЗИ не им дават ваксини и не провеждат умишлено ваксинации.

12

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ВЪПРОСА НЕ Е ДАЛИ ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ ИЛИ НЕ А ДО КОГА ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ

11

Не!

преди 2 години

"Нямам обяснение. За мен това е нещо изумително" кое е изумително? Това, че не искат да участват в експеримент с ваксина срещу болест, за която е спорно дали изобщо има нужда от ваксина?

10

д-р Ох Боли

преди 2 години

Лекарите знаят, че експериментални препарати се дават само на терминално болни, които някат друг избор, освен да се пробват с тях. Да прилагаш масово субстанция, която още не получила пълно одобрение от лекарствените агенции, е престъпление. Геноцид. Като лекари сме се клели, първо да не вредим. Затова и не агитираме за потенциално вредни ваксини.

9

Прав е за %

преди 2 години

За процента, че е нереалистично висок е прав. Отделно, тези които изкараха вируса миналата година вече нямат антитела, те постоянно спадат и човек след време пак се заразява. Интересно е какво става с първите ваксинирани преди 6 месеца, те как са с антителата към момента? А лекарите не искат да се ваксинират защото знаят какви лекарства се продават в БГ. Не случайно всички лекарски семейства които познавам като им потрябва нещо различно от аспирин и си го взимат от Гърция

8

Владо

преди 2 години

Този факт само доказва, че българското общество има проблем с образованието и логическото мислене, като цяло. Дори и уж завършили специалисти не разсъждават адекватно. Не виждам никаква надежда за България, нито в краткосрочен, нито в дългосрочен период. Няма никакво значение, кой ни управлява. Тук има основни пропуски на всички нива, които няма да се оправят и след 50 години. Ще сме последна дупка на кавала в ЕС за неопределено време.

7

Истина ли.

преди 2 години

КОЛКО ОТ ЛЕКАРИТЕ СА ВАКСИНИРАНИ С ТИЯ ВАКСИНИ ИЛИ АЛА БАЛА ЧЕ УЖКИМ ДА Ваксинирани а си постАвят нещо друго ДА ПОПИТАМ БАНКЯРА ДАЛИ СА ГО ВАКСИНИРАЛИ ИЛИ КАКТО С МИНИСКУСА СКЪСАН А СЕ КАТЕРИ ПО ПАТЕКИ

6

Анонимен

преди 2 години

О неее тия неграмотни антиваксъри не вярват на телевизора! Какво ще правим! Няма обяснение?? Все едно са се информирали и са разбрали колко невероятно вредни и абсолютно излишни са псевдоваксините! Е как може такова нещо!

5

Анонимен

преди 2 години

просто имат акъл!

4

KALki4

преди 2 години

Нашите бели престилки ще се окажат по-умни.Представете си щом лекарите ни, не искат тези ваксини защо ние да ги искаме?!

3

Повече от 80%

преди 2 години

Кат' се знам к'ъв съм инженер ме е страх да отида на "лекар".Къвто народа, такъв и лекарския състав; 80%...

2

д-р Ох Боли

преди 2 години

Да дойде тоя Аспарух Илиев от БЕРН да ме стегне! Такъв ще му го натегна, че ще го натиря обратно в Берн! Пази Боже сляпо да прогледне!

1

Totenkopf

преди 2 години

Кефи ме как първо публикувате днес едно, а утре друго! Иначе поздравления за д-р Илиев най накрая глътка свеж разум!