137

Ваксинирайте се

преди 2 години

но преди това не забравяйте да си напишете завещанието!

136

до О хо хо до 124

преди 2 години

един вчера 10 днес, само че е малък и броя оздравели. А 2000 са в болници още. 10% от тях не изкарват. Тоест едни 200 обречени има за несец напред

135

Интернет Конспиратор

преди 2 години

ами как да коментирам?!

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121Който оцелее, той командва парада, да не би да съм сгрешил в преценката :))))

133

Анонимен

преди 2 години

До О хо хо до 124Светът да се поучи от нас ???!! ХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХА

132

Анонимен

преди 2 години

Аз съм лекар и се ваксинирах. Чух че много колеги, които се разболяха, изчакват до есента с ваксината, защото имат антитела.

131

Не!

преди 2 години

Изключително оптимистично ме настройва тази статия, има надежда. Стартира ваксинацишта на деца, защото ти да видиш, имало ОГРОМЕН интерес... лудите родители на 89 деца са се възползвали. Ще има по толкова още седмица две и приключваме. Планът се провали!

130

Анонимен

преди 2 години

Лекар-антиваксър ?! Това просто не е лекар ! Подобна простотия е възможна само в БГ !

129

Анонимен

преди 2 години

добре че ше ни натиснат от вън за тези еаксини. Кека по лека ще го усетите. Някой си мислиха че ЕС ще определи сертификатите за дискриминационни ама не стана. Ще ви секне морето в Гърция и шопинга в Одрин и още много неща...

128

Урок по демагогия

преди 2 години

могат да вземат от Песков, "устата" на Путин. Официалната правозащитничка в Русия - Москалкова заяви, че има отнемане на права от неваксинираните, защото по региони започна рекет на бизнеса да ваксинира служителите или да ги уволнява. А Песков заяви невъзмутимо, че неваксинираните и без това щели да се окажат в по-неизгодно положение, затова нямало нищо лошо да бъдат принуждавани. Гьобелс ръкопляска в отвъдното. И нашите бюрократи трябва да се поучат.

127

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо учудващо в поведението на ваксърите тук. Виждат, че не им се получават нещата и първата им работа е да се изхрачат върху Родината си.Това детинско поведение вероятно се дължи на ниският им интелект.

126

Анонимен

преди 2 години

Много подвеждащо е написано, сякаш интервюираният е лекар, а той е доктор. Като д-р Рос от приятели и като д-р Стоичков от Барса.

125

aa

преди 2 години

да пише платена реклама

124

Всъщност до 103

преди 2 години

ТИ май още не си разброл, че БГ ВЕЧЕ излизе от епидемията и вече сме в ЗЕЛЕНАТА ЗОНА!!! И ТО С 12% ВАКСИНАЦИЯ!!! А ХА ХА ХА ХА ХА!!!

123

Анонимен

преди 2 години

Най хубавото е, че комунистите спряха изцяло ваксинирането и изхвърлят ваксините. Октомври всичко ще бъде затворено заради поредната вълна!

122

До 122

преди 2 години

Напротив, историята ме влече изключително много и всеки достатъчно запознат с нея знае, че това което се е случвало векове наред на балканите е една плюнка в сравнение с това по другите европейски земи. Моля, научете се да се аргументирате по-добре.

121

ДртПрч

преди 2 години

Неведнъж сме се подлъгвали по някакви насилствено налагани ни тъпизми, така че малко скепсис никога не е излишен. Нека първо тези ваксини получат редовно одобрение, а не само по спешност, и тогава можем да почнем да агитираме пациентите си да се ваксинират. Аз и семейството ми няма да се ваксинираме. Ако ни натиснат, винаги можем да си изкараме ковид-сертификат без да се бодем - все пак ги издават колеги. Ама хайде не ни карайте насила да нарушаваме закона!

120

Анонимен

преди 2 години

Какъвто народът - такива и лекарите ни. Станахме за смях не само в Европа, но и в света. Такава овехтяла е културната нагласа на хората тук: да не се минат и да не настинат. И накрая все се минават!

119

Анонимен

преди 2 години

Нормално, все пак работата им е да поставят на първо място здравето на хората. Трябва да си напълно луд да експериментираш с живота на милиони и да ги лъжеш в очите че "ползите надвишават рисковете".

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "..историята е показала че на балканите.." - Май историята не ти е била любимият предмет в училище. :))) По-добре не се излагай да пишеш за история.