29

No Coment

преди 2 години

Забравили са Несебър,а това е вече национална обида.

28

Анонимен

преди 2 години

Тази класация е пълен булшит. Бейрут не може да е в класацията, защото там има сериозна обезценка на местната валута заради кризата, започнала преди това. Няма как градове като Ню Йорк да изпаднат от класацията, това изпадане е изкуствено, трябва за всички градове да се прилагат едни и същи критерии, за да има стойност подобна класация. Не може държави с политически и икономически кризи, започнали преди ковид, с инфлация и девалвация, да се сравняват с държави, в които няма такива

27

Анонимен

преди 2 години

най- скъпите градове за живеене са в републиката на наглите българи тикви, дори и в най скъпите държави банките не взимат комисионни за кредиторите си само миризливите български банки и тиквениците които им ръкопляскат че били големи велики български бизнесмени а те са просто едни *** живеещи от таксите на парите на хората които си дават парите на българските тиквенски банки

26

Анонимен

преди 2 години

Лом, Видин и Мездра!

25

Анонимен

преди 2 години

Може да е скъпо, но какви са заплатите? Важно е разхода за живеене спрямо заплатата какъв е. На село може да е евтино, ама и заплатата да е под минималната. Накравя ти остава едно нищо.

24

ххх

преди 2 години

Ми то София е толкова скъпа вече, че да се чудиш дали не си на Пето Авеню....А фасадите едни издраскани и улюпени.....И като почнат разни *** да се правят на велики....Дивашка му работа

23

Кармен Златарева

преди 2 години

Кои са най скъпите градове?.... Това пък кой го интересува? Пропуснали сте и няколко български града....със сигурност

22

Шопите тарикати се

преди 2 години

пазарят като *** за нощувка на морето.Дъълго се пазарят,но без пари няма.Искате безплатно шопчета?!Бегайте при БЧК !!

21

Анонимен

преди 2 години

До 26А в адвокатските кантори в София знаеш ли по колко дават? По 400 лв. Живей ти с тези пари.

20

Анонимен

преди 2 години

И за кво му цъкате на човека минуси ? Действително 1000лв. заплата в София са заплата на чистачка. Вижте в ***.bg. Ако знаеш език, спокойно започваш работа от 1800лв чисти нагоре. И това е стартово. Тези които цъкат минуси не са от София или наистина нямат реална представа за пазара на труда.

19

Анонимен

преди 2 години

София е най-скъпия град след пандемията

18

Анонимен

преди 2 години

И сега какво излезе? Синди Ав$тралия дори не може да се класира в топ 10 на скъпите градове, евтина работа.

17

Анонимен

преди 2 години

След пандемията? Че тя свърши ли и кога?

16

Анонимен

преди 2 години

В София реално нищо не се произвежда.Около 200 000 души държавна администрация,безброй офиси с основна цел усвояване на обществени поръчки и пране на пари и търговски фирми,опериращи в цялата страна и даващи мизерни заплати в провинцията и големи в столицата.Това ако не е тоталитаризъм и комунизъм,здраве му кажи.

15

до 16

преди 2 години

Човекът ти казва, че НЕ си мързелив, драги ми смехурко. Казва ти, че нищо не можеш и самият факт, че не си смелил 2 изречения, които е написал, говорят какво умееш. Едно голямо нищо.

14

до 11

преди 2 години

Мързелът няма общо с квалификацията и възможностите на човек. Ето ги овчарите- работят от сутрин до здрач. Сервитьорите, шофьорите- и те. И какво умеят?! Това, което го умее всяко дете трета група детската градина.

13

Анонимен

преди 2 години

До 9Нелито да поясни? Сигурно се шегуваш.

12

до 10

преди 2 години

Държавните търтеи в София само сриват СРЗ с ниските си (бих казал жалки) заплати. Ако махнем тях и сивия сектор, СРЗ в София е над 4000лв..

11

до 11

преди 2 години

Ти не си мързелив. Просто нямаш никакви знания и не можеш нищо, което да е търсено на пазара. Затова и живуркаш с 2000лв. на месец. Simple as that.

10

Анонимен

преди 2 години

Парадокс е,че в София гласуват за десните партии,като там си е чист комунизъм.Само държавни търтеи на държавна заплата и то тлъста.А поне 70% от тези *** по цял ден нищо не правят и дори самите те не знаят в какво точно се състои работата им.