54

Д-р Исня

преди 2 години

Бундессоциаламт-ът ще усети лек положителен баланс.

53

до Веселинъ до хахах

преди 2 години

"защото турците мразите истината". Пак се замисли кой мрази истината,защото това турско робство, с което по незнайни причини се гордеете,целият свят ви го пише и казва,че проблема на българите е била липсата на държавност,А НЕ НА СВОБОДА и като някой журналист от ЗАПАДА пише нещо за корупцията,за беззаконието-тогава се съгласявате,ето свободните хора виждат и пишат,но когато пишат,че проблема не е била свободата,а липсата на държавност-ето,поредният подкупен западен журналист.Така че пак помисли

52

Некъф

преди 2 години

Ха на бас, че не са българки, а от един етнос които като е в България се определят за турци, а като са в западна държава твърдят, че са българи!

51

Шнапс

преди 2 години

В България е зле защото и ромите избягаха. И основния виновен за всичко е Доган ефенди.

50

Гневен

преди 2 години

До Анонимен Какви деца?! Тези "деца" раждат деца и ги закачат на социалните системи,в които нямат и стотинка принос!!! 5

49

Гневен

преди 2 години

Заради достоверността се налага да уточним,че става въпрос за български гражданки,а не за БЪЛГАРКИ!!!

48

Анонимен

преди 2 години

Пак се прочуваме, вече ни знаят навсякъде.

47

Анонимен

преди 2 години

От град Дуисбург до холандската част на река Рейн са около 100 км.

46

Веселинъ до хахаха

преди 2 години

Ти си просто един смелен и жалък турчин,който няма идея какво реално се случва в граничните между Германия и Франция зони. Какво да ти кажа. Каквото и да кажа ще звучи в ушите ти глупаво,ала не защото е глупаво,а защото турците мразите истината. Аз съм свидетел на място как преди две години извадиха разчлененото тяло на девойка от Рейн. Търговия с органи. Свидетел съм как турци,сирийци,араби нахлуват в басейните в Германия и обарват деца момиченца дори на 5-6 годишна възраст. Свидетел съм.

45

Хахахах

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860Ти май си на по-силна дрога. Не говори глупости.

44

днесбегето

преди 2 години

Ако ги наречеш житaHи на социални ти трият коментара, ако ги наречеш гласоподаватели на Слави, ДБ и прочее без ГЕРБ, коментара ти се бетонира за вековете...

43

Анонимен

преди 2 години

Днес Die Zeit публикува статията на Владимир Путин, посветена на 80-та годишнина от нападението на Германия срещу СССР.

42

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Познавам Рейн. Араби и турци,добре дошли по традиция в любяща ги Германия, изнасилват масово млади момичета като предварително ги дрогират с хашиш. Дори не е нужно едно момиче да пуша тази арабска отрова. Обикновенно заобикалят жертвите и пушейки им лъхат в лицата. От хашиша тялото се възбужда изключително лесно и с едно докосване се появява сексиуалният търсен ефект. При изтрезняване от дрогата и изнасилването обикновенно момичетата запичват да крещят за помощ. Убиват ги.

41

Анонимен

преди 2 години

"И това не е море или океан, че да има мощни вълни, нито корабите създават мощни вълни, лъжете."--- Рейн достига ширина до 800 метра и дълбочина до 26 метра. Преминаващ по плавателна река кораб или моторна лодка прави изотдолу вълни, които могат да обърнат лодка и на 30-40 метра от тях като едното нищо, ако не внимаваш, да не говорим колко са опасни за плувците. Плажуването и плуването на неохранями места по реките обаче е нормална практика за самите германци, въпросът в случая не е етнически.

40

Анонимен

преди 2 години

До Миг2Нека ве, нали требва да си оставят ценностите по Европата, ама иначе всички са "българи", не че ние не правим номерца :))) Спомням си как ги изгониха от предградията на Париж,не можаха да ги интегрират, искаха да ни ги връщат франсетата :))))

39

Анонимен

преди 2 години

Не четете ли,злобари? "Три момичета от една българска(!!!) фамилия са се удавили в река Рейн в Германия."

38

Анонимен

преди 2 години

Тук пишат много злобари, това е е огромна трагедия, срама нямате ли?Бог да ги прости децата!

37

Totenkopf

преди 2 години

От шумерските ни братчеди явно

36

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам , как пък и трите са се удавили и поне голямата не е оцеляла?И това не е море или океан, че да има мощни вълни, нито корабите създават мощни вълни, лъжете.

35

Миг2

преди 2 години

Много "български" туристи много нещо из Европа тея "хора" не спряха да обикалят.Дали не са от същото " българско семейство" което живее в Булонския лес?