8

Коприва

преди 2 години

Там протестите са от доста време и не само там!

7

Анонимен

преди 2 години

нали имат сумата и ваксини и ваксинирани що не падат ограниченията,явно е че ваксините не действат ама ги е страх да си признаят

6

Анонимен

преди 2 години

Така е редно да се процедира с агресивни протестиращи, които чупят, пикаят, замерват, блокират възлови кръстовища, спират метрото и градския транспорт, разнасят ковчези, опъват бесилки....но, за съжаление Боко позволи на шепа *** да тормозят нормалните и работещи хора в България, най-вече в София.

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 Жалко, че си оцелял, ненужните, зли и агресивни твар, не трябва да живеят по Земята.

4

Анонимен

преди 2 години

Къде са тези като Да е бъ България, па и другите разбирачи като Курделия дето твърдяха, че правителството на ГЕРБ, патриотите и ДПС трябвало да обяви точни срокове на действие на мерките? Дори здравния министър от Орешарски Таня Андреева твърдеше, че след отмяната на всяка мярка трябва да се изчака седмица - две за да се види ефекта и тогава се отменя друга в ЗАВИСИМОСТ от ситуацията. Ама ресторантьорите, дето декларират само 5% от оборота си не можели да си правят планове. После олеле!Здр.с-***!

3

Анонимен

преди 2 години

Това е началото на края на пандемията! Следва продължение по всички краища на света.

2

Анонимен

преди 2 години

Коварна уханска кихавица. При мен протече с остър, внезапен и продължителен ***. Нещо като при гербераст, видял изборни резултати през април.

1

Анонимен

преди 2 години

Протестиращите са се държали враждебно. Гледали са лошо куките.