34

славянин

преди 2 години

Десетки пъти вече съм задавал въпроса, на който отговор не получавам - след като набодените с дозите се смятат за защитени, защо още не могат да дишат и да спят спокойно ами искат и ненабодените да се набодат!? Нали след като вярваш че си защитен, трябва да си спокоен!?

33

Аман

преди 2 години

Целта е постигната РАЗДЕЛИХА ХОРАТА РАЗДЕЛЕНИ ПО ЛЕСНО СЕ УПРАВЛЯВАТ ЩЕ СТАНЕМ КАТО РОБОТИ РАЗДЕЛЕНИ ХОРА НАЙ ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРАТ И КОМАНДВАТ ТОВА Е ГЛОБАЛНОТО МИСЛЕНЕ НА ЕДНИ БЕЗУМНИ БОГОПОМАЗАНИ СЪЩЕСТВА ПО СВЕТА

32

ToPhD

преди 2 години

Чак привилегия да има в Бг за избор на 4 ваксини?!? Нещо, което се пробутва денонощно леко намирисва! Абсолютно не вярвам на фарма индустрията, че Много иска да се грижи за нас, а не за набъбването стремглаво на банкови сметки! Пародия!

31

Анонимен

преди 2 години

Малеее, явно гъркинята донесе здраво пачки и готови фрази за обработка на населението. Ала византийката не знае, че ние не се обработваме толкова лесно. Парен каша духа, както е рекъл народа. Продължавайте с бясната агитация на ваксините и на края и 1 човек няма да отчитате на ден във центровете си.

30

Анонимен

преди 2 години

Тия вълни вече мязат на сектантско очакване на поредното пришествие. Боже, прибери си вересийте, моля те!

29

аман от тия таласъми

преди 2 години

новата баба Шила, всеки ден се явява някъде са сподели някоя мисъл....

28

Анонимен

преди 2 години

Бедънна алчност е омбирала мнообройни свои поклонници и следовници и неминуемо ги повлича към бездънието си. Неспасяемо.

27

Анонимен

преди 2 години

Вируса e гаден, пазете здравето си и се лекувайте, но не ходете при проф. Николай Габровски - Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк.Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви.Ще ви осакатят.

26

Детектора

преди 2 години

Най тъжната професия е "вирусулог". Досега, никой не е виждал вирус, те не съществуват. Хората боледуват заради стрес, кемтрейлс и най вече от вълшебните инжекции на СЗО.

25

Анонимен

преди 2 години

Това, което знаем до момента при съседи, които са поразени от Делта варианта е, че са засегнати предимно хората, които не са ваксинирани.------/////-------- Мога само да ви се изсмея на глупостта. Сами разбирате, че сте прозрачни и смешни.

24

Анонимен

преди 2 години

Точи се за още мед от кацата. Ама той ще свърши.

23

До 25

преди 2 години

Аха , направо си комуникирам с извънземните и банкнотите за сега ме слушат ха ха ха . Е , не истина колко е изпросъяло населението.

22

До 23

преди 2 години

А като са тествали, нано технологията намериха ли?

21

Ник

преди 2 години

Такива дезинформаторки и агитаторки всички да си бием препаратите за евтаназация, им се плаща предоволно да заблуждават стадото, че, като стигне 70% ще им върнат свободата... Свободата никой даром не връща. Колкото ваксинираните англичани или перуанци могат да пътуват, нищо, че са набоцкани до козирката, толкова и тези, които са поели препаратите, ще могат да ходят където и да е.

20

До 22

преди 2 години

Незнам 18 от къде има тази информация, но дъщеря ми е микробиолог и изследваха още януари " Пфайзер " в лабораторията и ваксината е РНК и няма нищо общо с генномодефициран препарат на 65 години съм с пълна ваксинация , чувствам се перфектно .

19

Анонимен

преди 2 години

До 18: А ти откъде си сигурен, че 'рибонуклеиновата киселина (РНК)' е във ваксината, а не например генно модифициращи организми?

18

До 17

преди 2 години

Нищо не разпознава пич. Човека те те навря на кучето в трътката , ха ха ха . Лапай ТАБЛЕТКАТА и лягай , нито си интересен нито компетентен. Рекламчик ха ха ха.

17

Анонимен

преди 2 години

Не четат, не се информират, вярват само на телевизора и са агресивни и раздразнителни. Декламират рекламни послания като факти. Диагноза - ковиваксър.

16

Шопа

преди 2 години

Е па, нема да се васкинирам.

15

До 15

преди 2 години

Теб трябва да те върнат в 6 клас. Ти изобщо наясно ли си какви функции изпълнява рибонуклеиновата киселина ( РНК) и че тя нито влияе , нито може да въздейства на ДНК и това се учи в началното училище. Малей необразован народ.