37

Анонимен

преди 2 години

Българския народ сам е готов да си развали, къщичката която си построи в последните години, въпреки управляващите.

36

Анонимен

преди 2 години

Обаче колко е *** народа че е готов пак да гласува за протестърите, които с промените в изборния кодекс извършиха национално предателство, което за жалост може да струва загуба на президентския пост на Радев и го казвам с много тъга. Всички гласоподаватели във всички западни страни взети заедно ще са по малко от гласоподавателите от нашата съседка които не ясно защо гласуват за една и съща етническа по същността си партия.

35

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Българските избори трябва да бъдат само за етнически българи. Турците да си гласуват за турски парламент. Мога да бъда съгласен хора от други държави да гласуват за общински и европейски избори у нас, само ако са етнически чисти представители на държави членки на ЕС. Евреите също не трябва да имат право да гласуват на български избори. Да си гкасуват за еврейски парламент. От семитски манталитет държавата ни е заприличала на zадnик .

34

Денисов

преди 2 години

Патериците на Борисов,в продължение на четири години,са караха помежду си,кой да бъде по близко до пожарникаря.То бяха псувни,обиди,*** обноски,днес тези "патриоти",се прегърнаха,смятайки,че акъла на българина е къс и не помни какво е било.Зададат ли се избори,тези вкупом реват, турците в Турция,циг..ите в гетото.3.15 ще са процентите на сбирщината,което им осигурява сигурно място далеч зад кораба.

33

Анонимен

преди 2 години

Жендр-либерал-интернационалистите винаги са били национални предатели. Един път предателство -цял живот срам. Резултатът ще бъде тройно увеличение на гласовете от Турция, по заповед на Ердоган! В Западна Европа и САЩ гласовете няма да се вдигнат.

32

Анонимен

преди 2 години

Ако има един избирателен район Чужбина, който дава 10 депутата общо за всички, които са на вън, няма да има никакво значение колко човека гласуват. Ще е битка между тия в Англия и тия в Турция. Но не. На никой не му стиска да се опълчи на ДПС и да направи тази елементарна поправка в закона. При това ще е и честна. Защото хем няма да ограничава избирателни права, хем ще акцентираме изборите на вота в България. Докато не спрат да прехвърлят гласовете, ще сме вечна колония на Турция.

31

Каун Грипенов

преди 2 години

Само си помислете колко пари на бюджета ще се спестят от забраната да се гласува в чужбина. Та много от българите в чужбина така са се откъснали от България,че нямат представа какви са ни политиците. А *** гласуват за музикалния им идол, турците за своята етническа партия.

30

Каун Грипенов

преди 2 години

Да се забрани гласуването в чужбина. Само в посолствата за хора на държавна работа или българска фирма,която си плаща данъците в България. И животът ни ще се оправи. Вярвайте ми.

29

Георги

преди 2 години

Уж сме демократична страна,а имаме не демократична етническа партия ДПС с водач,агент на ДС БКП комунисти Доган! Карадаъто много ясно афишира,чия е родината на членовете на тая партия- Турция.Тоя кючеклия се подиграва с държавата ни,с Конституцията на България,както и с българският народ.Скандално.Очакваме прокуратурата да му отнеме имонитета и изправи пред българският съд!

28

ББ

преди 2 години

До Анонименнестъпвали...най големият инвеститор са...бойко и доган ги прогониха,елементарни манипулации от които сме ксе оттърсили,свободни хора сме и всеки може да слуша каквото си иска...бойко и доган са престъпници...финансиста им пеевски вече бе осветен от САЩ...очакваме с нетърпение да осветят и "политика"...вие твърдите,че е борисов...аз пък си мисля...защо да не е доган алкохолика и рекетьора...създателя на групировките...отнели живота на хиляди невинни,съсипал икономиката ни,природата

27

Анонимен

преди 2 години

Ама какво ти оплакване до ЦИК? Благодарение на чалгаджията и цялото чобанство слушашто кючек.

26

Анонимен

преди 2 години

И то какво стана след Сливчо Трюфелов?! В чужбина има повече секции отколкото в БГ. Щот те били имали едва ли не повече право от нас да гласуват и хайде *** и пульо нестъпвали тук с години им угаждаме...да не казваме, че известен процент и български не знаят. Я се спрете малко бе хора, вразумете се! Какви са тези глупости?!

25

ББ

преди 2 години

няма анонимни...нямате смелост,готов съм да се изправя пред всяка камера и пред всеки

24

ББ

преди 2 години

До Майна до 22що за бг граждани са станишев,царо,бойко...та нали вие крепяхте бойко...сега се отмятате...доган ви купуваше за сребърници бре...с очите си видях и ушите си чух как дпс активисти наредиха на аверите им да гласуват за пУтриотето...и до днес не разбрах защо...видях го и го чух!яхвате вълната РСМ...народа ни няма да позволи да влязат...не вие,яхвате по путински...врагове...турските гласове...да ама те не са решаващи...Братя Българи...елате на себе си...излезте и гласувайте по-съвест

23

Bg

преди 2 години

Слави Трифонов най големия предател от 1878 г до днес

22

До О хо хо

преди 2 години

Е да, ама сега тия от ДС се правят, че са ибраници на ''народа'' - като погледнеш кои са в това ''народно'' правителство, и картинката става ясна !

21

Ама

преди 2 години

Напълно прави са си - правилата трябва да са еднакви навсякъде за всички !

20

Майна до 22

преди 2 години

ЩО ЗА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ СА ТИЯ ДЕТО ДОРИ БЪЛГАРСКИ НЕ ЗНАЯТ - НИТО ДА ГОВОРЯТ, НИТО ДА ПИШАТ , КАМО ЛИ ДА СИ ЧЕТАТ В ЕКРАНИТЕ НА МАШИНИТЕ НА БЪЛГАРСКИ!!

19

О хо хо

преди 2 години

Ахмед ДОГАН раздаде картите и ИТН играха за него!!! Не съм против турците в БГ, а само против която и да е етническа партия в която и да е страна! Но само турците създават такава, за разлика от арменците примерно. Подобна партия няма в нито една европейска страна, въпреки че там, пр. в Германия турците са в пъти повече! До устимо ли е изобщо това??? ДС ги създаде и ДС трябва да отговаря пред НАРОДА !!!

18

Анонимен

преди 2 години

Тези мутренски***