49

Програмист

преди 2 години

Не е нормално да е 5000лв - съгласен съм с човека 1600лв стигат за ден.

48

Йинон Елияху

преди 2 години

проблемът ти е че ти мислиш че "вземаш", я програмистите си ги заработваме моите сумарни доходи за над два пъти споменатите от теб 5000 лв.

47

Погромист

преди 2 години

До АнонименСигурно плащам данъци по-големи от заплата ти.

46

Анонимен

преди 2 години

Не е нормално минималната да е 640 лева а програмист да взема 5000 трябва да взема максимум 1600 лева

45

Анонимен

преди 2 години

Не ми пука за професионалните безработни. Работа има, но те искат да живеят без да работят. Не става въпрос за тези, които поради болест, но не с фалшив ТЕЛК не могат да работят, а за мързеливите безработни, които живеят от помощи и кражби. Не искам от моите данъци да се хранят мързеливи безработни. Искам помощите да са само 2-3 месеца, после да се оправят както намерят за добре, или да умират, а с парите, които се харчат за тях - да се увеличат мизерните пенсии на хората работили 35-40 години.

44

Анонимен

преди 2 години

Що не я питат тая бабичка колко имота има?Само в България някой с жилище за 200 бона и 50 декара земи се брои за беден.Продава си жилището и отива да живее под наем за 300 лв.И 20 години да живее още пак ще даде не повече от 70 бона за наем. Останалите ще си ги харчи и няма да е бедна.

43

Иван

преди 2 години

До 39: И как ди ги позволяваш тия неща с тая мизерна заплата?

42

Анонимен

преди 2 години

При Борисов бедни няма.Всички гербери са богати.

41

Анонимен

преди 2 години

Комунизма никога не си е тръгвал от България. А Бойко ще си остане в тази държава на инфантили само с избирателите си. Другите отдавна си устроиха живота по света. На всеки му е мъчно за Родината, но в крайна сметка дома е там, където ти е добре и не само материално....

40

Анонимен

преди 2 години

Лошото е, че глупаците отново избират корупцията и кражбите. Но след известно време ще се озоват в положението на пенсионерката от статията.

39

Правда

преди 2 години

Проблемът на България че функциоберите на комунитическия диктаторски режим признат със закон за престъпен, нехуманен и антибългарски бе бяха съдени останаха във властта под маска на демократи и корумпираните политическа, съдебна, социална система са само с козметични промени и управлявайк заедно с неморално безбожно поколение възпитано в атеизъм от тях нямат останала съвест и разум, за да разберат че трябва да увеличават заплати на бедни, не само на богати и че парите са лъжлив бог-идол

38

Анонимен

преди 2 години

Явно това беше смисъла на Герб - да обере негативите на прехода, който край няма.никой вече не говори за кражбите на комунистите над банките, за разграбената приватизация и за тройната коалиция.

37

Анонимен

преди 2 години

ИЗМЕТЕМ ВЪЗМОЖНО НАЙ-БЪРЗО, ТАЗИ ПРОДАЖНА ГЕРБЕРАСКА ...

36

Black Cat

преди 2 години

Да зависи от гледната точка от оста на богат-беден... Богат- Марк Зукърбърг (създателя на фейсбук) ходещ като "див селянин" със тениска, къси *** и чехли.И синдрома на бедния- качващ снимки в същия този фейсбук с новите дрешки, кола и скъпи почивки...

35

до предния

преди 2 години

а ти що, колко имаш, добрютруту?

34

ЦИНИК

преди 2 години

До 39 За кадя си с тея 20 бона бре ? 20 иляди имал и съ радва ! Гражданя уа . Кажи му така и повеке не *** обиждай.

33

Отговор

преди 2 години

Затова ли Радеф и СлаФчу увеличиха броя на секциите на Доган в Турция?

32

Георги

преди 2 години

Единствено в България няма лустрация на комунистите,както и вкаран в затвора червен олигарх.Икономическата власт е в ръцете на червената мафия.Е,няма как да има равенство,законност и справедливост.

31

Анонимен

преди 2 години

Преди ГЕРБ не можех да се видя със спестени пари. Сега имам 20 бона за черни дни , чисто нова кола и около 2 500 лева доход на месец... Работя на смени по 12 часа. За реваншистите и чалгопитеците ли да гласувам...?

30

Отговор

преди 2 години

До 34 Откъде ги вземаш тези данни Бе, от центъра за дезинформация на Позитано ли?