36

Анонимен

преди 2 години

До izhИскам едно изделие на izh и да ти обясня какво ти се полага за разюзданото бръщолевене! Аз съм с много знание заради съветското възпитание! Ти никога няма да стигнеш до глезена ми! Ти си на ниво "Хари Потър", "Властелинът..."!

35

до Понеже

преди 2 години

приятел съгласен ли си товА което си написал да излезеш официално да го заявиш с името си, но ако не си прав да си пинесел съответните правни последствия. Май тук скрит е лесно да се открехваш като експерт на хвърчила.

34

Понеже

преди 2 години

се утвърди практиката на високи постове да се назначават всякакъв вид самодейци, черната кутия изобщо няма да бъде "намерена"!Как да я "намерят", като тутакси ще лъснат много голи командирски и ръководни **дници!Язък за момчето - отиде си заради некадърници синджир-марка.Поне да не симулират търсене и да си траят.

33

сами не можем!

преди 2 години

Защо не търсим външна помощ? Нали сме съюзници?

32

мистерия

преди 2 години

пак излъгаха народа! При толкова много сензационни открития не можаха!

31

банда некадърници

преди 2 години

Под прикритието на военната тайна пак измамиха народа който гласува за тях!

30

Анонимен

преди 2 години

Щом ги търси БАН значи няма да ги намерят :))) Ама важно е парите да се усвоят за търсенето ;) Ням смисъл от издръжката на такава некадърна армия. Ако няда имаме армия поне да не плащаме .

29

?!?

преди 2 години

Тоя да говори когато има какво да каже. Да не става смешен с празнодумие. Хората и близките искат факти и истината, не може би.

28

Г.Т.

преди 2 години

До Анонимен N4 ........... A ако е зареден с керосин? За един прЕател питам?

27

Щирлиц

преди 2 години

Лъжата вече има поне сто крачета,отвр.атително.

26

Анонимен

преди 2 години

Че няма ли да вадят частите,оборудването и въоръженито да видят каква е причината да се изгуби самолета заедно с пилота щом не е катапултирал,а то едни теории,които трябва да се докажат,като за последна катапулта ли е засякъл.

25

обнадеждени били?

преди 2 години

Виждате ли колко са развити технологиите? Една пр оста тенекия не можем да открием, а великите конспиратори бълват теории как щели да следят всеки и всичко. Не случайно войните във Виетнам, а после и в Афганистан са претърпели пълно фиаско. Знаете ли примерно, че не цялото океанско дъно е детайлно картографирано? Даже още по-голям парадокс е, че петролните компании знаят повече за грунта под дъното отколкото военните. А кутията нашите може да я намерят, ако платят на частна фирма за търсене

24

Анонимен

преди 2 години

Е нали четири дни????? Или ни помислихте за глупави??? военни кво да ги правиш,а и главнокомандващия е една медуза!!!

23

До 13

преди 2 години

В такава играчка - самолет сигурно място няма. Ако махнеш крилете е по малък от автомобил, а пък и те са пълни с гориво, така че...

22

Анонимен

преди 2 години

Ще я намерят те кутията. По икиндия.

21

izh

преди 2 години

Комунокретенизма съчетан с невъобразимо самочувствие базирано на малко знание и съветско възпитание, подкрепено от добри доходи от кражбата на държавно /народно / имущество ни гарантира пълнене на медии, форуми и площадни кресливци още дълги години, ако държавата още съществува. От времето на Аспарух сме можели почти винаги да се справим с враговете, но сме капитулирали пред продажниците. И после пак сме градили държавата от начало. Мутри с петолъчки и техните слуги

20

магаревъд

преди 2 години

Не му обръщайте внимание на тоя писал 16,19,20,23 и т.н. - той е гербав. Трабва да се отнасяме с разбиране и съчувствие към такива. Те са наши съграждани и въпреки че са с силно ограничен интелект и скоро съвсем ще изчезнат, все пак са човеци. като нас. ама гербави.

19

Анонимен

преди 2 години

rradev e umishlen ubiec, ima i sauchastnici.

18

Saki

преди 2 години

Имало е хапка , пийка и млади булки на освещаването.

17

абе тотенкопфчо

преди 2 години

До TotenkopfРакета Авангард е стратегическа хиперзвукова ракета способна да носи ядрени бойни глави! аман от пишман разбирачи!