13

преди 16 години

номер 12- алтернативата не е американското кино разбира се! Елементарно разсъждаваш! Тук става въпрос за неповторимо досадната комплексарщина на българина и за невероятната страст, с която прави супер депресарско-драматично-патетични филми, които стават както вече казах само за рязане на вени! като започнеш от старите соц филми и свършиш с тези от последните години (с изключение на старите детски филми) всичко е или някакъв вид депресарски соц, или обикновена депресарщина... enough is enough!

12

daniela

преди 16 години

филма си беше доста добър, много въздейтсващ, каращ те да се замислиш. Ако не ви харесва не го гледайте, винаги може а наблегнете да американските бози да ви допромият мозъците, тъкмо са и весели да не би да се депресирате нещо. То затова не можем да гледаме нещо свястно, щото заради такива като вас само бози прожектират.

11

Анонимен

преди 16 години

Режисьорът е финладец - да се поправя, но филмът, който споменах, е за принудителната стерилизация в Швеция през 50-те.

10

Анонимен

преди 16 години

Е м*****а им на българските кино-дейци.Така и не разбраха, че с потискащите сценарий филмите, които правят няма да станат по-привлекателни за публиката.То не беше за мафии, за изнасилвания, за злоупотреба, за наркотици, за убийства...Ясно е - няма да го гледам, защото не ми е интересно цялата злоба на недораслото ни общество да си излива от вестници, телевизии, а сега и от кино.Бил европейски филма. Гледайте "Новият човек" на шведа Клаус Харо и вижте как се прави гледаем, вдъхновяващ и хубав "тежък" филм. Покритие между заглавие, сценарий и емоционален заряд.И те кара да израстнеш като личност и като дух.БГ филмите те карат да се депресираш и да виждаш, че в подобно общество живот няма. Всичко е низост и мерзост - да тъпчем зрителите с глупостта, от която са заринати ежедневно.Аре, че се ядосах...

9

преди 16 години

Какво му е новото на този филм? Никой ли не е гледал "Записки по един скандал". Прекрасен филм, с изумителни артистки.

8

преди 16 години

стига вече с тая драма! ужасно и досадно е! българското кино винаги е ставало само за рязане на вени! с излкючение на старите детски филми, от всичко останало човек може единствено да се сдуха.. едва ли ще гледам този филм..

7

pepetlika

преди 16 години

Поредният тежък филм, който няма да гледам! Искам да гледам нещо весело, стига с тия *** и тежки бг филми. Действителността ни е достатъчно гадна, нека поне филмите да не са такива!

6

mafia

преди 16 години

Bqh na premierata. 4udq se koga li 6te napravat Bg film s hubav zvuk. 50 firmi za zvuk mi dadoha kato nadpis i vse zle zvuka. 6to po Amerikanskite nqmat takiva problemi,a tiq ve4e 50 god zle zle zle, edno i su6to.

5

koaaana

преди 16 години

Защо просто тези хора не се откажат от тази професия????Спрете да снимате филми за теми които не познавате.Махнете тези некадърни сценаристи и режисьори които дори един скриптър не могат да държат под око.....Няма смиъл.Дано младите да се окажат по умни и да не ви служат.Пък дано ви затрият.:)

4

blq

преди 16 години

Цитати:"Is this healty child in good healt?""My son have a brain that coust 2000 euro... the brain is in Germany"Ужасен , ужасен , ужасен бъркоч... .без повече "ново" Българско кино следващите 2 години моля...

3

pena

преди 16 години

Авторката оправи театърът преди време, сега подхвана и киното......Моля ви за малко повече компетенция в думите. И когато правите анализ, нека всички факти да са налице. Хората все пак ви четат. Не искат аматьорски изпълнения........ Поздрави.

2

irko

преди 16 години

taia BUkovska e dosta gotina macka za 4ukane, nali?

1

преди 16 години

Това "от нищо-нещо" за Пеневото Ленче ли се отнася?