6

Анонимен

преди 2 години

Мечтата на либертарианците като Института за пазарна икономика, Красен Станчев, Каролев, Иван Нейков, е либертарианската икономика на Третия свят, като Африка, Индия, Латинска Америка.................... Помощи за богати, никакви данъци за богатите, данъци върху бедните, без необлагаем минимум...................Мечтаят за индуизиране на България...... Гетата на архитектите и строителите, тесните улици, бокклука на бизнеса, който внасят, вече ни превръщат в Индия на Балканите.

5

Нещастници

преди 2 години

Глобалиститите просто искаъ да отнемат птедимството на различните и независимите и не решават нито един проблем всъщност! Ако искаха промяна вкарват всеки с офшорна фирма в списък на принципа магнитски, и хоп трилиони долари ще се изсветлят като бял заек в тъмна стая...

4

Анонимен

преди 2 години

Не може да изравнят данъка между държавите в ЕС преди да са изравнени заплатите. Нещо като да сложиш каруцата пред коня е тая идея на няколкото свръх богати. Но след вчерашните избори във Франция, Макрон с неговите предложения може да очаква че ще го пратят да яде пасти при Мадам Антоанета. Ако не се спрат на нам ще тръгнат нещата в целия свят.

3

Flat earth

преди 2 години

Плосък данък в бг няма, познанията на цитирания икономист са доста плоски, по скоро.

2

Handel

преди 2 години

Глобалният данък не е създаден за "нашата" икономика. той е измисле за да увеличи парите, които бюрократите ще "преразпределят" с които ще си купуват поддръжници да останат вечно на власт.

1

Анонимен

преди 2 години

В момента икономиката няма нужда от повече пари в държавите и яслите а от повече пари в потребителя. Тоест трябват други мерки но хората във властта искат да раздават повече . Раздаването води само до задлъжняване и унищожаване на народите и икономиките.