30

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха а виж гроб и дпс изсякли горите ни и бсп разбира се,техни фирми внасящи бо.лук...сте природозащитници...САЩ директно ви казват.....гответе се за битка...без битка диктаторите и олигарсите,обслужвани от преяждащи магистрати...няма да признаят Свободата на милиардите ограбвани от тях...Бог да пази САЩ...да се изброим г-н Президент Байдън!Свобода или Смърт!!!

29

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТоСлед такъв тест и нищо да му няма трябва да влезе в док за инспекция, за да разберат точно какви са щетите.

28

Анонимен

преди 2 години

Тея ед иоте сасипааа природата

27

Анонимен

преди 2 години

Останаха ли още чуващи делфини, китове, косатки и най-вече от редките ламантини? За рибата да не говорим! Престъпници, а говорят за екология!

26

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..Е,със сигурност е бил подготвен за ремонт и преди това!..-То се вижда:-Цялата палубна надстройка липсва....Но щом и самите янки са поискали да видят ефекта от това "пукане",значи...нещо са се съмнявали във великите си изделия..Иначе ,ако бяха сигурни,нямаше да направят тоя тест!..Все пак произвеждат самолетоносачи от ..колко?..50-60 години?..Но проблема си е техен!..НАШИЯ проблем е че те /янките/ си позволяват ВСИЧКО НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА без да се съобразяват с никого!..Това ще им

25

Анонимен

преди 2 години

ПросТото, кораба е бил за ремонт преди това, Айнщайне!

24

Анонимен

преди 2 години

Американците взривяват тонове експлозив в океаните. После Бил Гейтс иска да намалява населението, ние трябва да плащаме еко-такси, да строим ниско ефективни вятърни мелници и да плащаме прескъп ток. Всичко това за да се намалят въглеродните емисии. По - голям абсурд от това едва ли има.

23

ПроСоТо

преди 2 години

обаче ако е верно уточнението,че.."След изпитанието, корабът се върнал на док за поддръжка и ремонт.",си правете сметка колко издръжливи са им коритата,след като от такъв "пукот" требе да са ремонтират!..Па си представете и ако ..не дай Боже!..некоя КИЛОТОНОВА бомба фане та гръмне в тяхна близост,какво ще остане от прехвалената щатска Марина!../Не дай Боже!/..

22

ПроСоТо

преди 2 години

на времето бракониерите фърляха "бомби" от карбид във водоемите и така ТРЕПЕХА рибата,която изплуваше мъртва на повърхността..После я събираха.."чиста работа"..

21

Тошо

преди 2 години

Океана е колкото на тоя дето е натиснал копчето, толкова и на мен!Няма право да прави това мегабезумие , без моето и на още 7 382 283 221 души от тази планета! Самолетоносачът не потъна, но потъна нещо много повече, името му!Кой ще снима рибата след това, кой ще отговаря за стресът на всичко живо в радиус 10 км., кой ще си прибере *** от 18 000 кг, кой ще ..............няма кой!За какво им е тая планета, като има и други.......!

20

DD

преди 2 години

Вандали, как може да взривяват в океана без да питат чудото на природата,Гретиту Уйберг, .. я бързо да се изходи по въпроса разногледото нещо.

19

Някой

преди 2 години

Щом са нашите "братя отвъд океана" значи е с мирна цел.

18

Анонимен

преди 2 години

Океана с главна буква - браво бе! Къде се намира географското понятие Океана, че не го виждам на картата. Виждам много океани, ама Океана нещо липсва.

17

Анонимен

преди 2 години

Изчадиа на ада.

16

Анонимен

преди 2 години

Над Белград вече взривяваха. Както и над Багдад,Триполи,Гренада,Панама,Сайгон...Над Кремъл им се е искало още през 50-те години на миналия век. Само дето US Army са сербез пред слабите и беззащитните, пред тези,които не могат да отвърнат! Нещо като училищен бабаит-осмокласник, тормозещ третокласниците. Макар и понякога да си получава заслуженото. Във Виетнам например.

15

Анонимен

преди 2 години

Тия избиха рибата, в прекия и в преносния смисъл!

14

Анонимен

преди 2 години

якооо!

13

Koko

преди 2 години

Колко тона риба в радиус от километри трябваше да загине, за да си поиграете на войници гадове.

12

А защо не ги

преди 2 години

Взривийа под кораба?

11

жалко

преди 2 години

Трябваше над Кремъл или Белград.