9

да ама не

преди 2 години

До Анонименстегнете си задниците и направете качествен конкурентно способен продукт за да ползвате най-големия пазар в света -европейския . и стига сте ривали за помощи .Социализмэът свърши! Партията няма пари.

8

Анонимен

преди 2 години

400 000 работят в сферата на туризма в разгара на сезона ,но Ганъо знае да обижда и да напада .За тези помощи дето държавата тръгна да ги отпуска за засегнати бизнеси ,даже и строителни фирми дето не са спирали работа се наредиха да просят помощи

7

Рекламист

преди 2 години

Аре стига писъци и просене. И моя бизнес пострада. Ами преквалифицирах се! Не съм се родил увит в рекламно пано! База имате, шивашки цехове, старчески домове, бе нещо трябва да измислите щото се оказа че за туризъм не ставате.

6

Морски

преди 2 години

То туризмът ни е като потънал кораб, на който моряците продължават за мият палубата и да чакат гости.......

5

пецата

преди 2 години

айде спасявайте ни че тая година новите мерцедеси поскъпнаха а на любовниците трябва да купя по 1 тесла и да ги водя по почивки, всичко поскъпна спасявааааайййте нииии

4

Sp

преди 2 години

Ако тези туристи не могат да се справят с 20 евро разлика за вход в нашата приказка за какво са ви? Някой път ревльовците стават супер смешни! Бачкайте бе свърши тая ден година храни .....ваштЪ мамЪ марзелива!

3

Анонимен

преди 2 години

Все на българите им не става туризма. Сега визите миналия път вирус, друг път самолети няма.На Германия не им пречи нищо. Най развитата туристическа държава в ЕС. На всеки десет души осем пътуват зад граница. Такава е статистиката.

2

Анонимен

преди 2 години

250 000 000 Двеста и петдесет милионен пазар от Европа не се нуждае от визи. Стига сте ривали !

1

Анонимен

преди 2 години

кои са пък тия Български Хелзински това Р не го разбирам може би последното е Асоциация за цицане на кинти...