9

до 8

преди 2 години

То ако теб те слушаха, трябваше гласуващите да са на 1/4 от сегашните. А за да е в съвсем в резон с предложиението ти, броя на гласовете трябва да се умножават по МРЗ. Който се осигурява на МРЗ - 1 глас. за 1500лв осигуровка - 3 гласа и т.н. муахахаххааа

8

хавайци

преди 2 години

А на сейшелите ше има ли секция ? И по яхтите требе да има . Много поздрави.

7

Койчо

преди 2 години

И ние ще гласуваме от факултето столипеново и максуда

6

Анонимен

преди 2 години

Преди правото да гласуваш имаш и задължения.Плащането на данъци,колко от тези в чужбина плащат данъци ,само те да гласуват.Да не мислите ,че ако се наложи да се да се защитава България или да се случи природно бедствие ще дойдат.

5

Анонимен

преди 2 години

Занзибар е на мода тая година, ще има ли секция там?

4

Асенов

преди 2 години

Страхотно!И това в държава, в която няма пари за... какво ли не! И на Малдивите да отворят секция, и на още няколко дестинации. Да може да има повече командировани...

3

Анонимен

преди 2 години

Турци, общаци и дупемийци ще ни определят бъдещето. Честито на всички.

2

Анонимен

преди 2 години

Фелтфебела не е ли забранил почивките по време на изборите, нали си фантазира, че държавата ни е казарма! Хората са по почивки, ще гледат финала на Европейското, хич не им дреме за изборите ви! Мен 11 юли ми е ден за финала на европейското, пазарувам бири и сядам с приятели, изобщо няма да гласувам!

1

Анонимен

преди 2 години

Злите езици говорят, че на лапачите на държавна хранилка, им били спрели ДМС-тата, заради неправилното гласуване на 04-ти. Сега ги заплашвали с уволнения, ако не фъргат листя за сожука. Треперят като трепетлики, по канцеларии, одаи и катакомби.