61

basf

преди 2 години

Подлезите неподдържани...то като се замисля и доста улици са неподдържани. Затваряй.Като няма какво да се пресича, отпада нуждата да мислим и как да го пресичаме това нещо ! Идеално! Ех , че съм умен, не мога да се понасям. Ше се пръсна.

60

МНЕНИЕ

преди 2 години

Щях да подкрепя Идеята , но ме спря изречението - дом за бездомни .Владо си търси Партия с инициативата - тъпо и грозно искане - не вярвам някой да го подкрепи .

59

mdaa

преди 2 години

Ами Метрото ???Тва Метро никаква работа не върши между полунощ и 5 часа сутринта !!!Да се спира, затваря, засипе с пясък, че ми писна.

58

Инж+

преди 2 години

Хората в "белите" държави се стремят към движение на 2 или повече нива, а ние - пак наопаки!?

57

Panow

преди 2 години

35 мухъла седят срещу цялата столица, щот се страхуват да минат през подлез? Че те ако дойдат тук, в немско, тук са подлез върху подлез..колкото до т.нар. повдигнати пешеходни пътеки, тази простот.ия я има само в България!

56

Вуте

преди 2 години

В Тамбукту преминават реките по въжени мостове, евтино и практично. Предлагам да инвестираме малко европейски пари и да построим няколко над Цариградското

55

Анонимен

преди 2 години

Пешеходен надлез е най-гро зното измислица на урбанизационната архитектура. Само си представете едно голямо кръстовище как би излгеждало с пешеходна пътека във вздиха. Не стига че сме пълни с кабеляци по улиците, ами сега и това...Пълни глу пос ти!

54

Анонимен

преди 2 години

Аз пускам петиция за премахването на градския транспорт.Всички трамваи , тролеи, автобуси за скрап, а хората да тръгват пеш, защото сме затлъстяла нация.

53

Анонимен

преди 2 години

Защо ***-ниците, които искат да пресичат по диагонал на пътното платно не се върнат на село? Там няма подлези, няма надлези, няма метро....

52

Край

преди 2 години

Аз пък искам референдум - за или против тротоарите.Българопитеците паркираме по тях и ги трошим -така че държавата излишно ги прави. Давай всичкото асфалт - това инвалиди, майки с колики бабури с бастуни да се оправят как знаят. Българопитека си качва бангията там и нищо не може да го спре.

51

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво се обърка, но като дете преминавах всеки ден лятото през подлеза за да отида на плаж на разрушеният вече басейн република, нямаше нито магазини, нито охрана а подлеза си беше чист и безопасен.

50

Анонимен

преди 2 години

Това е *** идея на новопристигнали граждани даващи хляб на трамвая да не ги ухапе.Подлезите се превърнаха в клоака от както ББ бе избран за първи път за кмет на София, учителката по руски ги досъсипа, а идеята за малоумната петиция е на Владимир Христовски, лизача на директора на столичен инспекторат Веска Георгиева. Типичен герберски кадър, които вместо да работи и контролира за по-лесно закрива или никога не установява нарушения.

49

Анонимен

преди 2 години

Ако щете махайте подлезите ама тротоари от години нямате понеже нон-стоп има спрени коли върху тях.

48

Анонимен

преди 2 години

С какво ще се сменят ? Пешеходни пътеки по 4-6 лентови натоварени пътища сигурно ? ***-мислители

47

аз

преди 2 години

айде да направят подписка да има само надлези и подлези и пешеходци да не се мярката по пътното платно - тъкмо ще се спаси някоя блейка от удар

46

Анонимен

преди 2 години

Вие щом си избрахте чалгар за вожд, нищо чудно да измислите най-добре да махнете направо кръстовищата, вместо подлезите.

45

Анонимен

преди 2 години

Пускам петиция за спиране на тока и водата през нощта, защото всички спят и не ги ползват. Ясно е, че някои сгради имат нужда от ток и през нощта - там ще има. Но на останалите не им трябва или ще ги оборудваме с локални генератори, ако все пак на някого му потрябва да ползва асансьор. Подписвайте, съграждани, да направим столицата едно по-добро място за спане.

44

Селтикс от Люлин 1

преди 2 години

Глупости. Да се премахнат контрольорите в градския транспорт. Да се нормализира разписанието. "Нещо" да прави връзка с "Нещо".........Учителката по руски език, да си заминава в Сливен /ако има късмет да поживее още малко?/.............в Сливен е женската пандела....

43

гост

преди 2 години

Пълни глупости. Това пак ли е инициатива на новопристигналите столичани? Защото за софиянци-/родени и с потекло от тук/ това е нещо много необходимо и безопасно. Това, че не се поддържат правилно не ги прави ненужни. Стига вече с претенциите на новодошлите столичани! Писна ни! вървете си

42

Анонимен

преди 2 години

Всякакви мислители в тази столица... Е то по тая логика за и против БСП. Функцията и отдавна не е актуална, а поддръжката и е опасна.