21

Анонимен

преди 2 години

До ми добре , ти за застраховка професионална отговорност чувал ли си? Във всички нормани държави медицинските лица имат такива, и във всички нормални държави случаите на лишени от права(временно) са ЕДИНИЦИ!!!!!!! А много често исковете са към болниците , а не към лекарите лично. Може да те учуди, но всички лекари си практикуват в чужбина, успяват да си се пенсионират без проблеми и без да са лишени от права, и на всичко отгоре са НАЙДОБРЕ патената професия на запад!!!

20

Ботевградския

преди 2 години

В местната болница нивото е под всякакъв минимум.Познавам хора,които геройски загинаха под грижите на местните "лекари".Компетентностите им се свеждат до лекуване на настинка и нищо повече.

19

Анонимен

преди 2 години

О, аз заминах преди 12 години. И съм шеф на отделение. Не ми бери грижа! :)

18

ми добре

преди 2 години

До Анонимен 1Само дето ТАМ за една грешка ти отнемат разрешителното до живот,ако грешката е груба отиваш в затвора и парите дето ще плащаш почват от 1,000,000 нагоре!А тук с купен изпит за 300 лв си развяваш байрака както ти дойде!Заминавай,нямаш проблем!

17

Анонимен

преди 2 години

Дозата прави отровата. Един-два удара няма да навредят.

16

ДДРОнег

преди 2 години

Тоз от онези с новата кукла ли е ?!

15

Поплавски

преди 2 години

Повече от шест години,лекарят се учи как да спасява човешките животи на нас жалките...Някакъв класически из..д,пръкнал се от нищото,удря ръката,която утре може да спаси живота.Животно,което мисли и действа първосигнално.Ако съм брат на доктора,ще намеря животното и ще го оставя инвалид за 5-10.години.

14

Peter

преди 2 години

До Анониментам така ви уважават ,че по 14 часа къртите до припадък и спите във фургони, айде приятен път.

13

Анонимен

преди 2 години

Много спешни просто мятат пациенти по отделенията, най-близкото възможно, дори и да не е за там и гледат да се изнижат, нервни, че имат работа и да го прибират бързо.

12

До 2

преди 2 години

Добре че ми каза, щом ти го препоръчваш вече започвам да лекувам пациентите с анемия, по този начин

11

Аз

преди 2 години

Колко трябва да са прости докторите, вместо да се вдигнат на протест и да откажат да лекуват роми ако ги бият те си се кефят на мазохизма)Ако го направят самите *** ще ги посрещат като совободители все път.Ама откъде акъл у мафията с бели престилки?)

10

Активист на БСП

преди 2 години

От Банкянският електорат ли е?

9

магазинер

преди 2 години

И я така викам на моите клиенти на магазино викаш против мене ама утре като доидеш ша ти продам от наи хубавото с мой примеси

8

До 8

преди 2 години

Да те вкарат само за два часа в едно интензивно при ,,тия медици",ще излезеш с *** *** ,,храбрецо" голобради!Аман от без мозъчни пубери!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Другия път ще отнесе и некоя мотика в тиквата.Тия "медици" са пълни безотгорници.

6

Анонимен

преди 2 години

Ама като се разболееш и отиваш хленчиш на бялата мафия да те спасява! Мърляч!

5

Totenkopf

преди 2 години

Бялата мафия това заслужава да бъде бита

4

Койчо

преди 2 години

Как така без нищо доктора е гушнал желязото.Не мога да повярвам

3

Анонимен

преди 2 години

Статията има за цел да внуши, че медикът е жетва и да вмени вина на нападателя, ама да не се окаже, че докторчето си е набрало бъбречета, караджигерчета. Ей тъй да си има.

2

Анонимен

преди 2 години

Желязото е полезно за организма, излекувал го от желязодефицитна анемия.