325

Справедливост

преди 2 години

НАПРОТИВ ПЪРВИ СМЕ НО ОТЗАД НАПРЕД

324

Тео

преди 2 години

10 години мъдро управление - видими резултати! Това хората да ти го казват в очите и въпреки всичко да вярваш, че тия ще изправят държавата на крака си е, меко казано, недалновидно! Илюзия е, че проблемите ни са само отвън. Най-големия е вътре в нас, самите, а не заради масоните и илюминатите. Лидери като Стефан Стамболов са изоравяли България на крака за пет години. Сегашните лидери биха виснали на въжето, ако той беше на тяхно място сега!

323

Гуфу

преди 2 години

До 363- Кога е бил ръста 6% пееди борисов ве лъжец? Дажебв кризата ни вдигнаха кредитния рейтинг, ръста винаги е бил 3.5-4.5. Айде като лъжите малко по добре дс боравим с цифрите. Не случаайно за пореден оът ще спечелят изборите но Радев ще направи кабинет ала Орешака.

322

Анонимен

преди 2 години

Анонимният партиен лидер по Магнитски е виновен, който нито американското посолство нито прокуратурата могат да искарат наяве

321

Анонимен

преди 2 години

След като матряла избра боко 3 пъти и той срина растежа от 6 на един процент - кой е виновен - ами ти избирателю на гроб ти си виновен

320

гербер

преди 2 години

стига с потреблението

319

Анонимен

преди 2 години

Българи, като ви е слабо потреблението Бойко, Пеевски и компания се скъсват да потребяват и все не могат да ви вдигнат потреблемението. Измъчиха се за държавата хахаха.

318

Петко

преди 2 години

Стига с това потребление вече ми писна от тая дума.НИе да не сме *** на угояване,всеки иска само да пълни количката и да плющи,да купува и купува като за края на света. Някой вече влиза ли в книжарница и библиотека да попитам скъпите"консуматори" дето все не им стига плюскането и количктата в супера е все малка??

317

Анонимен

преди 2 години

Ниско потребление, а всички с наднормено тегло или затлъстели.

316

ЖанГОг

преди 2 години

нямаме идеология, няма образование истинско личностно на първо място, няма изяснена стратегия в дългосрочен план. Да гледаме само стандарта на другите и да се отричаме от историята си ,спазвайки някакви спуснати директиви по изкуствен начин няма как да се получи нещо добро, не може да сме една кръв с руснаците примерно а да водим политика срещу нея. Имаме добри възможности, но слаби стратези. Все чакаме някой от чужбина да ни похвали и да инвестира ,т.е. да източи.

315

куку

преди 2 години

Кога сме били на друго място и при кое управление че не си спомням .

314

Анонимен

преди 2 години

Ама правите грешно стравнение. Я сравнете със Сомалия или Хаити, да видите колко сме добре и каква невероятна икономиката имаме.

313

Анонимен

преди 2 години

Всички плюете Борисов ама човек го каза преди 10 години. ЛОШ МАТЕРИАЛ!

312

Анонимен

преди 2 години

Че кой изобщо мисли че някога ще минем някой от евросъюза. Тази скапана държава. Цените в българия са европейски, а заплатите български. България е едно квартално гето на европа.

311

Хахахахаха

преди 2 години

Тук някакви леваци пишат как добре се живеело в Бантустана. Излезте навън и вижте как живеят хората. Ама не ходете по гетата, дето живее братчеда тираджия или строител, а погледнете как живеят умните хора с професии. Идея си нямате в каква клоака сте.

310

Дими Митушев

преди 2 години

До Анонимен 324Браво! Промит мозък! Къде видя комунизъм в написаното от мен!

309

Анонимен

преди 2 години

Само комунистите преди 1989 година искаха всички да бъдем еднакво бедни (равни)...

308

Анонимен

преди 2 години

България е най-бедната и най-корумпираната държава в ЕС и не само в ЕС...............гарантирано от крадците от ГЕРБ, СДС и ДПС!!!

307

Анонимен

преди 2 години

Всеки човек може да е беден в най-богатата държава и обратното... Всичко зависи от него... Няма значение коя партия управлява...

306

Анонимен

преди 2 години

На Бойко и другите около него не му е никак трудно с този *** народ да си прави каквото иска. Държавата е негова. А вие сте му роби. Преди се нервирах, но сега се радвам, че си го искате....Бойко ще ви пуска да пътувате, но Европа ще се затваря както и останалия свят. Ако си мислите, че пандемията ще свърши скоро в голяма поредна заблуда сте...Ще си гледате затъпяващите предавани по тв и медиите ще продължават с промиване на мозъци. Лятото в Гърция, че е евтино...