148

swiss

преди 2 години

Поздрави от яхтата. Цените на НИ в България са ниски. Недвижимите имоти навсякъде по света са скъпи и докато не се изравнят цените със тези в България няма спирка. Айде чао.

147

Анонимен

преди 2 години

поздрави от САЩ, цените в БГ са по-високи от тези тук въпреки че вземаме 4-5 пъти по-високи заплати, инфраструктурата е 100% по добра а също и качеството. Какви са тези 2.50м тавани, протягаш се и стигаш тавана, малки прозорци като на затвор, гаражи по 15000 евро, хахахаха тук си ти идва гаража с апартамента. Какви са тези "общи части" 25кв.м по 1300 евро = лудница. Изпиват ви мозъците тези строители и вие сте се хванали на въдицата им яко. Апартаменти по 100000 евро=200000лв при заплата 1500лв

146

така е брачед

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо. - Важна е локацията на имота. Има едно население което освинва всичко и никой не иска да живее с тях , дори и те самите се дистанцират от своите си. За това имот на добро място си има цената. Например в центъра на София до халите и да ми подаряваш апарт не го искам.

145

Рамбооо

преди 2 години

Умния българин си купува малък парцел, поставя си сглобяема къща за 15 000 евро и забравя за 30 годишни кредити от банки, брокери и финансови грабители

144

запознат

преди 2 години

До балонът ще се спука,А дано, ама надали! Статията не отговара на истината обаче, понеже цените последно време растат само в София. В Пловдив например от около три години насам са си едни и същи, да не кажа, че има лек спад, може би във връзка с Ковид кризата!

143

Анонимен

преди 2 години

Нека се спука! Ама ти чакай и плащай наем като поп, и ходИ с тапи в ушите, та кат гръмне балона да не ти увреди ушите!

142

Балонът ще се спука

преди 2 години

Имотния балон скоро ще се спука !!! Цените ще се сринат !!!

141

Балонът ще се спука

преди 2 години

Кризата предстои, лихвите ще скочат !!! Цените ще се сринат !!!

140

Анонимен

преди 2 години

И без пари да ми давате квартира в гетото на света София, няма да дойда да живея. Живейте си в мръсотията и ***

139

Ми убаво

преди 2 години

Ми убаво, нека, нека! Ората са бедни. Немат пари за месо. Затова ядат хлеб. Понекога и огризки. Ама убаво, убаво! Нека "поскъпват". Ако има богати луди нека плащат! Бе вие у ред ли сте???

138

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

И селските имоти се вдигат, наблюдавам ги щото мисля да се изнасям и стигнах до извода, че не е важна локацията, а популацията, щото ако са ромеи и без пари да ти я дават не си струва

137

Анонимен

преди 2 години

В Стара Загора има много новопостроени апартаменти, които вече се продават 10 години и се строят още много... Не знам, кой ще ги купува...

136

Анонимен

преди 2 години

Това е скрита реклама-купувайте,щото утре ще е по скъпо! Тъпо!

135

Анонимен

преди 2 години

Оф от София съм но бих предпочел Атина, Лисабон или някое малко баварско село, кви са тия цени бе?

134

Анонимен

преди 2 години

Продавам къща на село. Ама на 200 километра от София! В Северозападнала България!! Необитаема. Полусрутена. С 4 декара двор. Обрасъл с плевели до колене! За 80 000 ЕВРО!!! Хайде наддавайте пичове! ОСЕМДЕСЕТ ХИЛЯДИ ЕВРО ПЪРВИ ПЪТ...Кво бе? Що сте такива срамежливи?Бойко ви строи магистрала! До пътен възел Макреш ми е къщатааа!Кой каза 120 000 Евро? Кой?!

133

Анонимен

преди 2 години

В момента в света се печатат много яко пари, това е и причината имотите да поскъпват, ама при това намаляващо население, как ще си отърват от тия имоти след време незнам. След само 20 години България ще е 5 милиона, като ромите ще са поне 2, с тая демографска картинка, аз не бих си купил имот в БГ.

132

нека

преди 2 години

нека нека нека

131

Анонимен

преди 2 години

Имотите поскъпват. Преди стара кирпичена къща на 200 км от София се продаваше за 3000 лева, с сега същата е обявена за 8000. Даже е подготвена на нова ел инсталация и дограма, защото ромовете са гепили старата.

130

антизападопоклонник

преди 2 години

До анонимен 144,Те хората джипове и тесли за по четвърт милион и нагоре, освен палатите които и построиха, си накупиха, Коцето си купил една къщичка за 100хил.?, изядахте го с парцалите!

129

Анонимен

преди 2 години

София с цени като в Атина но няма море, нито Акропол и куп други исторически неща.