18

Анонимен

преди 2 години

Мутрите ги изгонихме от управлението на България и те се върнаха към предишната си бандитска дейност.

17

Анонимен

преди 2 години

При този хаос и се лови риба в мътни води .

16

Анонимен

преди 2 години

Криминалния контингент се прибра от Европа и сега е озверял сле едне година. Хора пазете се!

15

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеНСега ББР плаща на Христо Иванов имБойко Рашков.

14

Анонимен

преди 2 години

До Инкасо ПерникТой ББ го няма вече, парата отива директно в президенството с пликове.

13

Анонимен

преди 2 години

Изгониха няколко хиляди разследващи полицаи, дознатели, следователи, хора с опит и сега няма кой да разкрива престъпленията. Цари демотивация в МВР и престъпниците добре знаят това.

12

Анонимен

преди 2 години

А Радев каза, че сме си върнали държавата?

11

анонимен

преди 2 години

Не кризата, а управлението на правителството на мафията! Празни приказки и никакъв контрол и апашите изпълзяха!

10

Анонимен

преди 2 години

До Нормално еКукандер, тая престъпност не е скочила резко последния месец... Я кажи кой управлява последните 10тина години? боцко гарда на тодор

9

Анонимен

преди 2 години

Уважавам професионализма на г-н Рашков, но се налага пак да попитам кога полицията ще установи престъпниците и поръчителите на дивашки жестокия инцидент с пребития преди 10 дни с чукове 46-годишен мъж в центъра на столицата? Колко седмици или месеци са нужни да се разкрие престъпление, заснето с камери? Богатите връзкарски мутри подлежат ли на контрол, разследване, съд и затвор в една европейска правова държава или и през постГЕРБавата 2021 година си остават безнаказани?

8

Петьо

преди 2 години

управлението на БСП - понастоящем в лицето на Янев и Радев, винаги е свързано с бандитизъм от всякакъв вид, обири, насилие, мутри - които помнят, знаят това !!!

7

аз

преди 2 години

И пак да увеличаваме полицията и т.н. Не е ли по-добре на хората да не им се налага да правят такива глупопсти? Това обаче ще изисква много "Работа, Работа, Работа"! Но не като тази на ПП ГРОБ а истинска, не само да се опитват да слагат "ред ви хаоса" (който така грижливо създават от 10 години)

6

Нормално е

преди 2 години

след като партиите на промяната, радев и янев разгромиха и унищожиха службите, това ни чака под вещото управление на бсп и радев

5

Анонимен

преди 2 години

Комунизма никога не ни е напускал.... Новото е, че отвориха границите! Но тенденцията е и никой не знае колко време ще продължи, отново да не може да се пътува, визирам ковид мерките. Така, че...Нито взехме някои хубави неща от миналото - спортна политика и резултата - високи спортни постижения, здравеопазването - лекари и аптеки и в малките населени места. Всичко се разруши, но не се изгради по европейски модел. Струпване на населението в големите градове...

4

Инкасо Перник

преди 2 години

Това е Пернишката секта имат всякаква апаратура за наблюдение и слушане крадена от ДАНС и МВР по линия на ББ,някой им е казал че са Дълбоката Държава и те взели та си повярвали!

3

Анонимен

преди 2 години

Чакайте сега, коя криза? Няма криза, средната раб. заплата е над 2 бона. Вождът не ви ли убеди вас, ***, че всичко ни е ток!?

2

Аха

преди 2 години

Кризата е виновна, а не безполезната ни полиция. И са нагли! Давайте пари за охранителна дейност! Ама не спирайте да ни плащате на нас.

1

АнонимеН

преди 2 години

КРИЗАТА СИ ИМА ИМЕ И ТО Е ГЕРБ!!!!! БОРИСОВ ОЩЕ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ РАЗОРИ ДЪРЖАВАТА ЗА ДА ДЪРЖИ ПАРИТЕ ПО ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ БАНКИ КОИТО МУ ПЛАЩАХА ПРОЦЕНТ ОТ ПЕЧАЛБАТА , ЧЕ ГИ ДЪРЖИ С ГОДИНИ В ТЯХ!