45

Алтер

преди 2 години

В САЩ има съхранени тела на извънземни, да покажат едно да ги видим.

44

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че има извънземни, тоест жители на други светове, каквито Вселената съдържа с трилиони. Въпросът е, че не мисля, че имат интерес да се занимават с нас и този доклад или нищо конкретно няма да казва, или ще е фантасмагория.

43

Анонимен

преди 2 години

Сега ще има един доклад, който да всее страх и нови идеи за конспирации с цел да оправдае милионите дето се дават на НЛО агенцуята на САЩ.

42

Фин

преди 2 години

Трябва постоянно да им се подиграват на уфопсихясалите. Извънземни няма!

41

Боневa

преди 2 години

Представяте ли си САЩ се държи по зле от нацистите. При встъпването в длъжност на президента наоколо имаше телени заграждения като в концлагер. Армията пазеше сякаш Хитлер го водят на съд ,а не е встъпва в длъжност нов демократично избран президент!

40

Боневa

преди 2 години

САЩ не приличат на себе си! И самите американци го разбират,все повече!Какви са причините е трудно да се каже.Нито откога започна.При Рейгън всичко беше наред дори при Клинтън. Ами ако наистина някой е превзел най-могъщата страна в света отвътре.Целият свят могат да превземат зелените или какви са там на цвят нашественици. Достатъчно да захванат САЩ ,самите американци няма да си познаят страната.Недай боже!

39

Боневa

преди 2 години

Освен правителството на САЩ да е завзето от извънземни, друго логично обяснение няма за поведението на най-демократичната държава в света!Знаете ли,че върху това не бях мислила.Но гова може да обясни,защо САЩ са такива каквито са, а не каквито бяха преди!Извънземните отдавна са ги превзели,затова Тръмп не може да се добере до властта от тях.Кога САЩ са провеждали церемония по встъпване в длъжност на президент с телени заграждения и армия. Това е нечувано и невиждано света учудиха!Да САЩ е друг!

38

Анонимен

преди 2 години

"Кога се очаква доклада" 25 юни ..Ама то никой не го очаква, защото е ясно, че нищо интересно няма да кажат..

37

Баро Вкаров

преди 2 години

До АнонименНа 2 февруари.

36

Анонимен

преди 2 години

Кога се очаква доклада

35

такива неща

преди 2 години

аз лично съм виждал такива летящи обекти мноог пъти докато бях в армията и работех като техн охрана на възд пространствоза всички там това е нещо нормалнозаинтересувал съм се и съм видял че сведения има още от дълбока древносттака че това не е нещо ново

34

Анонимен

преди 2 години

уфолозите да извадят и да покажат злато със син цвят или злато със зелен цвят и ще им повярвам

33

Анонимен

преди 2 години

"Ми те Асгардите ни държат под око. Справка - "Старгейт SG-1". *** кой ти гледа филми:)))))" - Точно. Нормалните хора се занимават с книги, учене, музика, наука и разработка

32

Анонимен

преди 2 години

До Не без основание 60 - И какво "имат" ако не е тайна? Или е! Ами ти па отде знаеш ;)Или ще кажеш ... миктропроцесори ... детой китай след 2 месеца прави същите.

31

Не без основание

преди 2 години

Американците не без основание крият информацията относно летящите чинии, извънземните и техните високи технологии, защото феодалните диктаторски режими дебнат да се докопат до извънземните технологии, някои от които американците вече ги имат, за да ги използват за военно превъзходство. Америка никога няма да допусне това и феодалите никога няма да проникнат в Зона 51.Докладът, който се очаква, вероятно ще бъде кратък и без особено важна информация. читател

30

И кво?

преди 2 години

Ми те Асгардите ни държат под око. Справка - "Старгейт SG-1". *** кой ти гледа филми:)))))

29

Люк Скаймокър

преди 2 години

Нещата ще се оправят като спрете употребата на алкохол и упойващи вещества.... абе тревицата им идва множко!

28

Анонимен

преди 2 години

До до 56 Това да ли съм обЕснил нещо с правописна грешка или не означава нищо, ***. До там си спрял, до правописните грешки. Как с такива индивиди да говориш за нещо повече и как да те разберът. Седи си дома, напиши една граматика и не си занимавай мозъка с неща за които няма капацитет

27

Анонимен

преди 2 години

Има снимка, а Вие се чоплите има ли, няма ли? Четете и гледайте снимките бе, ааа..

26

Анонимен

преди 2 години

В статията дори не споменават Кънев, Мамалев и Попандов? Уат дъ хел?