53

Анонимен

преди 2 години

Че има ли хляб въоще. Бабите на село и патките с него не хранят.

52

Сефертас

преди 2 години

Хлябът бил вреден, а месото от Кауфланд и Лидъл било полезно...хахахахахаРазбира се, 30 годишно месо от военните резерви на Германия, изпрано във всякакви химикали и оцветено, за да изглежда свежо, е всичко друго, но не и полезно!То ако е хубаво, ще ви го дават ли на 6 лева за килограм!Всички животни се хранят със смески и антибиотици.Пилетата имат и хормони, за мъжете са много вредни.Айде патешкото последния месец го хранят с царевица, та може би е по-малко вредно.Яжте риба, но не сьомга.

51

Анонимен

преди 2 години

Месото поевтиня, защото се произвежда на Запад и е субсидирано. Хлябът поскъпна, защото се произвежда в България.

50

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че евтино субсидирано месо от Западна Европа се продава в западните вериги магазини. Българските мошеници не биха продавали евтино месо, дори субсидирано от еврофондовете.

49

Анонимен

преди 2 години

Не е само до доходите. Ако ядеш много хляб, ще имаш проблеми с кръвната захар, от там и с кръвното, сърцето, че и с Ковид, евентуално. Просто не е здравословно, особено ако и не извършваш физически труд, да ядеш много хляб. Бабите и дядовците ни са яли много тесто, но те са били по цял ден на нивата.

48

до 47

преди 2 години

Абе *** я изчезвай от тука. Глупав роб

47

Анонимен

преди 2 години

В София масово се хранят хората с био продукти. В смисъл гледам как всяка неделя се разтоварват багажници с продукти от село, но сега е модерно да се казва "био". Аз стискам зъби и им завиждам, защото зная, че в магазина се храня с всичко друго, но не и месо.Имам двойно гражданство и доста време живея навън. Не искам да дразня никой, но тук ни мамят и телата ни приемат такива неща, че ваксините са най-малкия ни проблем...

46

няма нищо

преди 2 години

По стара нашенска традиция когато българина е добре и почва да търси начин да го разтури!За да може после да се оплаква и да търси виновен!Така че гласувайте си за БСП и разните му коалиции,и бързо ще разберете къде с-рат гладните!Да ви е сладко!

45

х

преди 2 години

До СвХляба ще ти е по-евтин и вкусен,ако си купиш мелница за брашно,също румънска!Побира се на масата в кухнята,и струва 140 лв!Есента си взимаш 200 кг жито по 0,50 лв и си го мелиш!В тестото добавяй и 10% царевично брашно,и хляба става фантастичен!Нищо общо с хляба по магазините!

44

Анонимен

преди 2 години

Медиите, много си противоречите. Преди малко чета, че кризата е увеличила обирите. А сега пък българина е увеличил доходите си......

43

Анонимен

преди 2 години

Точно червеното месо , яйцата и сиренето са причината за инсултите и инфарктите Ако човек изяде 1 яйце на закуска , повече не трябва да приема никакви мазнини за деня В едно яйце се съдържа дневната норма холестерол Не случайно сме на 1 место в Европа по инфаркти и инсулти

42

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Всяко семейство е изяло един.!.

41

Анонимен

преди 2 години

Аз пък всеки ден ям филийки със свинска мас и сланинка и имам тънка талия. Голям кеф:)

40

Анонимен

преди 2 години

Ми аз отдавна замених хляба с месото, защото съм с диабет. Противопоказно ми е. Хлябът е въглехидратна храна, а месото протеинова. От хляба само се дебелее...

39

ЕСсср ви го намЕСти

преди 2 години

един с контра двойна

38

Анонимен

преди 2 години

Навиците се променят, да.Не видях нищо да пише за рибата, но по мои наблюдения българина все повече се обръща и към нея.

37

Анонимен

преди 2 години

Ми, колбасарите от ГЕРП....

36

овцата Доли

преди 2 години

абеее аз ще споделя от къде идва прясното месо на трапезата ви... по дваж на година раждам клонинги на майка си, понеже е най-вкусната овца в историята на планетата и гените й ще снабдяват биопазара во веки веков. За простолюдието пък колбасите идват от хлебозавода от долината на голямата химия. скоро на пазара ще пуснат и кюфтета с месо от епруветка, което ще добиват от фекални води -богати на епителни клетки. най- добрият протеин доставя хляба от брашно от скакалци и ***. да ви е сладко

35

Св

преди 2 години

Хората си накупиха хлебопекарни. Затова има и спад в консумацията. Хората купуват брашно с чанти от магазините и торби от мелниците. Аз за 5 години 3-та хлебопекарна смених. Всеки ден си месим, децата ядат хубав хляб. С включена цената на хлебопекарна, ток и съставки 1 кг. хляб ми излиза под 1 лв. Сега мисля, че е доста повече от магазина 1кг. хляб. Плащаш всекидневен транспорт от пекарна до магазин, плащаш на търговец, плащаш и печалба на производител...

34

Анонимен

преди 2 години

Като видиш що хипопотам се носи по улиците и ти става ясно.