28

Запознат

преди 2 години

До Както винаги -*** и ти да се обадиш ! Турския футбол е на много по-високо ниво от Ганювския !

27

Георгиос Папапулос

преди 2 години

До Генерал СтолетовЗнам те ти работиш в една кравеферма близо до Солун !

26

Неудобната Истина

преди 2 години

До Генерал СтолетовГаню и да си *** не е лесно! Защо "богатия" българин отива в Одрин и си купува евтини турски прахове ! Бусчетата са пълни с "богати" българи които като луди купуват турските стоки за бита !!!!Богатия българин чака опашки за гръцкото море, а багажника е пълен с кренвирши и лютеница !

25

глобохомо

преди 2 години

То пък едни швейцарци в отбора на Швейцария, ум да ти зайде. Трима албанци, двама босненци, сърбин, чилиец, камерунец, черен французин, испанец, турчин и т.н. Футболът вече не е битка между нациите, а е битка в това кой ще натурализира или интегрира повече *** и други такива.

24

Да

преди 2 години

Просто т.н. швейцарци бяха по- добри и този резултат, беше най-малкото с което турците се отърваха.

23

Генерал Столетов

преди 2 години

Вчера се върнах от Гърция.Само българи бяхме в едно заведение и питам бармана-абе турци идват ли на тук туризъм?Той се изсмя и каза-нямат пари за тук,скъпо им е.Толкова за великата турска икономика.В Одрин ако не са българите да им направят алъш-вериш ще умрат от глад.Ама по вестниците всичките турци станали швейцарци хахахах

22

Анонимен

преди 2 години

Турция е брашнения чувал на Европата.

21

Мюмюн

преди 2 години

Каквато държавата-такъв и спорта.Пак на драха ,кой ни хвани ни дере сички ни се изредиха.

20

Сюлейман паша

преди 2 години

Икономика-нула,армия-нула,корупция-колкото щеш,туризма и тази година замина на кино,даже и някога любимите братушки отвьрнаха грьб и напират за Турция,народа мизерства ли мизерства ,ама на кого му пука?!?! Важното е,че на сьседа му е лошо!Повод за гуньовците поне една седмица да сьрбят евтината нелегално варената домашна...Еххх,гуньовци,опростяхте вий,опростяхте!

19

Лил

преди 2 години

Тоя мач: едни гастербайтери срещу други гастербайтери. На турците само вратаря и треньора са от Турция...

18

Антрополог

преди 2 години

Отбора на турците двойно по-скъп пък са двойно по-слаби.Или малките милионерчета си пазиха кръчетата или мениджърите са им факири...

17

Анонимен

преди 2 години

Има ли някой тук от Шумен?

16

запознат

преди 2 години

До Иван, За Турция съм съгласен, ама за Русия-не! Въпреки, че по голямата част и от територията на Русия е в Азия, столицата, както и болшинството от населенеито й, за разлика от Турция, са в Европа!

15

Гроби Таласомо

преди 2 години

Турция 2- Турция 1 - 3:1. Турция 1 отива да спинка в Анадолу, аннаааааа, Турция 2 отива на ски в Алпите, аннаааааааа...;)))

14

Както винаги -

преди 2 години

гит бурда в анадола , футбола е голяма хапка за азиатските пришълци с голямо самочувствие, без покритие !!!

13

Иван,

преди 2 години

голяма грешка е участието на Турция и Русия на еврофиналите, защото те не са европейски държави, ното по мислене и манталитет, нито териториално.

12

Футбола не е силната

преди 2 години

страна на Турция, да се прибират в Анадола. и да оставят футбола на европейските народи, а те да месят баклавата, защото нощните вълчици на Путин идват, сезона започва , рубли ще валят !

11

Анонимен

преди 2 години

В Швейцарския отбор има повече турци от швейцарци.

10

Турция,

преди 2 години

са пълен аутсайдер, три мача - три загуби, и само един почитен гол срещу най слабия в групата. Футбола им не е техничен, а като мазните им борби - ръгане, блъскане, тикане с тяло, никаква красота и финес, защо въобще са в Евротурнирите по футбол ?

9

Турция

преди 2 години

Иван Вазов го е написал още в "Опълченците на Шипка" - "Идат като тигри, бягат като овци". Нямаше нужда да се открива първенството с тях, само срам да берат. Всеки трябва да си знае възможностите. Истината боли.