10

Анонимен

преди 2 години

Колата на хер щуцер с кафявата гресьорка.

9

Шишо Бакшошо

преди 2 години

Коварен проблем, който не зависи от теб, е да си наточиш некачествено гориво от маркова бензиностанция с карта за отстъпка :-) После да се окаже че било объркана смеска между ацетон и корселин дето и за Руски танкове не става .. :-)

8

Анонимен

преди 2 години

Какви с тези глупости?

7

Анонимен

преди 2 години

Не сме зодии.

6

Анонимен

преди 2 години

Липса на въздушни възглавници. Българските "автоджамбази" вземат трупове на коли от германския и италиански автоморги, изтенекеджийстват ги, подменят някой друг чарк, но не оправят системата за сигурност, която струва много пари, а хакват компютъра и развалят детекторите на системата, за да не сигнализира за проблеми.

5

У

преди 2 години

В ТУ-София, 2ри или 3ти семестър по Материалознание бяха разглеждали някой модели на Опел, като пример за лоша пасивна защита от корозия. Смяхме се от сърце, тъй като имаме и такъв Астра-дзвер. Въпреки ръждите обаче, е изключително технически грамотно правена кола. Това бяха последните модели, където обслужването беше лесно и почти за без пари. На сегашните за едно масло "вадиш" 200-1000лв, а на онази става и за 35-общо

4

Handel

преди 2 години

Напълно безсмислена статия. Най-напред е написано:"Има редица скрити неизправности, които могат да доведат до повреда на пътя с последвало посещение на сервиз или дори до инцидент."А по-късно пише:"Затова и трябва да се обръща сериозно внимание при появата на петна от течности под колата, когато тя е паркирана."Последно как може да са "скрити" неизправностите, когато се вижда че има течове от автомобила?

3

До Прогрсмист

преди 2 години

Просто е, ако всички взимаме заплати като в IT сектора.Явно за теб е сложно да го проумееш!

2

Програмист

преди 2 години

На две години сменям колата. Нямам оплаквания. Не мога да разбера, защо повече хора не правят така. Толкова е просто...

1

До 1

преди 2 години

Нема страшно. Тея неволи се срещат при милионниците дето пише на километража 127 121. Ти нали си милионер и може да си позволиш нова кола?