9

Анонимен

преди 2 години

христос воскресе абе къв ден е днес

8

ПроСоТо

преди 2 години

А утре-понеделник,21-ви,е "Свети Дух"..Религиозни люде ми казаха да не подфащам никаква работа утре...Е,с удоволствие и жъ ги послушам../най-мразим да работим!../

7

Анонимен

преди 2 години

До 1... Ало ти на тази земя си за мъки бе човеко. Много народ си мисят че на земята са за да ядат пият оплождат и маат кючеци. Сега всички още с раждането си сте грешни. Защо БОГ изпрати еднородният си син на земята За да ви види че сте много убави ли. Изпрати го за да изкупи Греховете ви и които повярват в него ще се спасят душите си. Ти вярваш ли в Исус Христос или само когато си на зор. Много е трудно да повярваш в нещо което неможе да го видиш и пипнеш. Затова спасените ще са малко.

6

Анонимен

преди 2 години

Другарю Неофит, защо не предупредите миряните, че ги чипират и дамгосват със спринцовките за ковид? Не сте ли чели библията?

5

House M.D.

преди 2 години

А за богохулното дело на преброяването кога бе, неуважаеми другарю полковник от Партийна сигурност Симеон Николов Димитров?

4

Православен

преди 2 години

На многая лета, Ваше Светейшество! За неразбралите - днес е рожденият ден на Светата Църква. На тази дата, преди 2021 г Светият Дух слиза при дванадесетте апостоли, под формата на огнени езици и им дарява мъдростта да проповядват. Благодатта на Светия Дух, милостта на Отца и човеколюбието на Неговия Единороден Син Иисус Христос да бъдат със всички нас. Амин!

3

Анонимен

преди 2 години

Господи Исусе Христе помилуй нас грешните

2

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Айде поп Нео да дава акъл и наставления, и да учи на смирение, когато слезе от S класата!!!Не казвам да ходи пеша, ама това разточителство дразни, а за тия във Ватикана нямам думи-там са върха на наглостта.Признал съм за свят човек само бай Добри царство му небесно, който просеше и не оставяше и стотинка за себе си. Него цял свят го призна де. А нашите търтей от БПЦ да ги съди Бог.

1

Анонимен

преди 2 години

Стига с тези велики дарове, смирения, чеда, и пр...Ако Господ обича еднакво всички 'негови чеда', няма да кара да страдат част от тях...