7

Виктор

преди 2 години

И тоя с пагони.Заслужено е отсвире. От селянина от Славяново намразих хората с пагони.Знаех ,че са ограничени но, не знаех,че са толкова зли, селски махленки и лъжци.Военни без чест и достойнство това е плашещо

6

xa xa xa

преди 2 години

Посланикът на Русия Biden се върна във Вашингтон

5

Анонимен

преди 2 години

Този човек защо го мъчат? Вместо в лошия САЩ да го пратят в хубавия Сибир.

4

АнонимеН

преди 2 години

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ!!! ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ САМ ИЗМОЛИ ОТ ФАЛШИВИЯ ПУТИН СРЕЩА И НА КОЛЕНЕ МУ СЕ ЗАКЛЕ ВЪВ ВЕЧНА ВЯРНОСТ! ФАЩ ВЕЧЕ НЕ Е ВРАГ ,А ПОКОРЕН РОБ!

3

Чичо Любо

преди 2 години

Тъкмо е имал време да си боядиШе капуцината на рахат... Оти у Вашингтоно скапо...Сакат паре. А у Масковията Олга го е омазала с къна без паре. И вече е убав. И умен.

2

Анонимен

преди 2 години

Русия и САЩ са велики сили и е време да се разберат за доброто на цялото човечество.................и да сложат на мястото самозабравили се диктатори като "султана" Ердоган.......лудия диктатор, който вкара незаконно аскера си в Сирия..........но ще яде много бой от армията на президента на Сирия - Башар Асад и от кюрдите!!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Нормализирането на дипломатическите отношения между Москва и Вашингтон е една по-далечна перспектива. Това, че посланик Антонов ще бъде на работното си място във Вашингтон, а Съливан - в Москва показва, че се отварят затворените от края на зимата дипломатически канали.